Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Een enorme eer om aanvoerder te zijn'

3 november 2019 16:32

Steven Berghuis gaf in gesprek met Fox Sports aan dat het een moeilijke week was voor de club. "Een pijnlijke nederlaag bij Ajax en alles wat er daarna is gebeurd... Dat zijn nooit leuke dingen", aldus Berghuis. "Maar uiteindelijk is voetbal een harde business. Je gaat over tot de orde van de dag en dan moet je winnen uit in Venlo."

Berghuis sprak nog wel met Stam nadat hij bekend had gemaakt te stoppen bij Feyenoord. "Dit was natuurlijk niet iets wat we van te voren hadden gedacht toen we samen gingen werken", zo gaf hij aan. "Mede ook door hem ben ik bij Feyenoord gebleven en heb ik bijgetekend. Het is gewoon pijnlijk."

Onder Dick Advocaat als trainer wist Feyenoord direct te winnen. "We maakten nu de 0-1 met Nicolai. Dat was een belangrijke goal. Daardoor kregen we wat meer zelfvertrouwen", zei hij daarover. "Daarna maak ik een goal van grote afstand. Dat hadden we even nodig en dan sta je op 0-2. Dan voetbal je iets makkelijker. Maar de tweede helft was niet goed aan de bal. We waren heel erg slordig en kozen te snel voor de lange bal. Dat moeten we verbeteren, maar ik ben heel erg blij."

Berghuis is trots dat hij is benoemd tot aanvoerder van Feyenoord. "Ik liep langs en hij riep aanvoerder. Ik zei dat dat normaal gesproken keepers of verdedigers zijn. Daar moest hij om lachen", aldus de aanvaller. "Ik vind het een enorme eer. Ik hoop nu dat we bij elkaar kunnen blijven en wat plekken kunnen gaan stijgen op de ranglijst."


Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis eer advocaat bijgetekend business fox kozen stam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony benig berghuis bestlander brandon chobyong corona dribbel fer feyenoordtransfermarkt filip gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kkd kokcu kopsterke kuip kwang lucht lulring mexico paspoort ramesoe