Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Je moet leveren, helemaal bij een club als Feyenoord'

1 november 2019 16:59 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Steven Berghuis: "Je moet leveren, helemaal bij een club als Feyenoord"; image source: Pro Shots

Tegenover de officiële website van Feyenoord blikte Steven Berghuis terug op afgelopen week. "Het vervelende begon bij Ajax, waar we werden afgedroogd", aldus Berghuis. "Een groep supporters stond ons daarna op te wachten en dat was terecht, denk ik, vanwege waar we staan op de ranglijst en hoe we het doen. Ik begrijp daarom de emoties die leven bij de jongens die leven voor deze club."

Berghuis keek afgelopen dagen met de rest van de ploeg in de spiegel. "Ik denk niet dat de teleurstellende resultaten van de laatste tijd met de trainer te maken hadden", zo geeft hij aan. "Ik geloof in de trainer en de mens Jaap Stam. Wij konden zijn ideeën over voetbal alleen niet vertalen naar het veld. Dat moeten wij onszelf kwalijk nemen. Je moet leveren, helemaal bij een club als Feyenoord. Dat hebben we niet gedaan."

De aanvaller werkte eerder bij AZ en het Nederlands elftal al onder Advocaat. "Dick probeert eerst een goede organisatie neer te zetten en kijkt daarna verder", zegt hij daarover. "Of ik verwacht dat dit nog iets voor mij gaat betekenen? Onder hem heb ik steeds als rechtsbuiten gespeeld, met een back die eroverheen moet komen. Daar hoop ik weer op."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

berghuis advocaat stam vertalen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
“ Je moet leveren, helemaal bij een club als Feyenoord. Dat hebben we niet gedaan."

Nou vanaf aanstaande zondag dan maar leveren en winnen lijkt mij zo.
+3/-0

4 jaar geleden
Op een of andere manier hoor ik de andere hebben niet geleverd...en ik...heb het geprobeerd..terwijl hij naar mijn idee op het veld zeer negatief in het veld staat...afijn we zullen zien..
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.340 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve danall ego eredivisie gaal geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat timber ueda willykment woerts yoda