Transparent
Inloggen
Sluiten

Sjaak Troost: 'Schandelijk dat ze het in de media hebben moeten lezen'

31 oktober 2019 13:24 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Sjaak Troost: "Schandelijk dat ze het in de media hebben moeten lezen"; image source: Pro Shots

In gesprek met Voetbal International was Sjaak Troost niet te spreken over het lek binnen Feyenoord dat Denny Landzaat, Jean-Paul van Gastel en Roy Makaay moesten vertrekken bij de club. "Dat ze dat in de media hebben moeten lezen, vind ik schandelijk. Als club heb je dat niet altijd in de hand", aldus Troost. "Laat ik het zo zeggen: er zijn hier nog wel wat lekken te dichten."

Troost ging ook nogmaals in op de benoeming van Dick Advocaat als nieuwe trainer. "Dick was de enige kandidaat, we zijn blij dat hij het wilde doen", zo gaf hij aan.

Meer op VI.nl


Tags

troost advocaat gastel landzaat makaay

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden (gewijzigd)
Vooral amateuristisch en schandelijk dat Troost ze niet eerst zelf met deze mededeling belde. Maar ja we weten van Willen van Hanegem dat Troost niet zo snel is met bellen ;)
+1/-0

10 maanden geleden
schandalig dat landzaat en van gastel via de media moest horen en ben er ook niet mee eens met dick advocaat als trainer had van gastel de kans gegeven als trainerwas beter geweest
+1/-1

10 maanden geleden (gewijzigd)
Ik vind het schandelijk dat Troost als interim-AD hier zich niet van bewust was/is.Slimme gladde jongen is dat toch.Mede dankzij hem is Stam de kop van Jut geworden,liever vandaag dan morgen een persbericht dat ook hij opstapt,gaarne zonder oprotpremie,maar daar zal hij ook wel de kloten niet voor hebben om net als Stam daarvan af te zien.Of hij mij belt is zeer de vraag!
+1/-0

10 maanden geleden
Schandelijk dat Troost niet snapt dat als er nieuwe assistenten komen de ouden zelf ook wel snappen dat de weg moeten.
+1/-0

10 maanden geleden
Is Troost nu zo naïf om te denken dat je alles wat zich rond Feyenoord afspeelt achter de schermen kunt houden ? Dan is het nog erger dan ik dacht. Dan is Troost gewoon wereldvreemd.
+1/-0

10 maanden geleden
Beste Feyenoord-fans: kom voor altijd stemmen op de beste voetbalclubteams. Hier- http://vote.sparklit.com/web_poll.spark?pollID=1147489&sparkKey=fa57ff24aeffc72ddcd8df248e168944b0link
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.328 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat arnesen beek berghuis besiktas bestlander blaak buitenlucht conteh danall dirkteur feyenoordopnummer hanegem hassel hemel jansen jorgensen kelly kokorin kristensen kuip lens narsingh ozyakup ruil senesi toornstra troost vangt wolfswinkel