Transparent
Inloggen
Sluiten

Sjaak Troost: 'Schandelijk dat ze het in de media hebben moeten lezen'

31 oktober 2019 13:24 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Sjaak Troost: "Schandelijk dat ze het in de media hebben moeten lezen"; image source: Pro Shots

In gesprek met Voetbal International was Sjaak Troost niet te spreken over het lek binnen Feyenoord dat Denny Landzaat, Jean-Paul van Gastel en Roy Makaay moesten vertrekken bij de club. "Dat ze dat in de media hebben moeten lezen, vind ik schandelijk. Als club heb je dat niet altijd in de hand", aldus Troost. "Laat ik het zo zeggen: er zijn hier nog wel wat lekken te dichten."

Troost ging ook nogmaals in op de benoeming van Dick Advocaat als nieuwe trainer. "Dick was de enige kandidaat, we zijn blij dat hij het wilde doen", zo gaf hij aan.

Meer op VI.nl
Tags

troost advocaat gastel landzaat makaay

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Vooral amateuristisch en schandelijk dat Troost ze niet eerst zelf met deze mededeling belde. Maar ja we weten van Willen van Hanegem dat Troost niet zo snel is met bellen ;)
+1/-0

4 jaar geleden
schandalig dat landzaat en van gastel via de media moest horen en ben er ook niet mee eens met dick advocaat als trainer had van gastel de kans gegeven als trainerwas beter geweest
+1/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vind het schandelijk dat Troost als interim-AD hier zich niet van bewust was/is.Slimme gladde jongen is dat toch.Mede dankzij hem is Stam de kop van Jut geworden,liever vandaag dan morgen een persbericht dat ook hij opstapt,gaarne zonder oprotpremie,maar daar zal hij ook wel de kloten niet voor hebben om net als Stam daarvan af te zien.Of hij mij belt is zeer de vraag!
+1/-0

4 jaar geleden
Schandelijk dat Troost niet snapt dat als er nieuwe assistenten komen de ouden zelf ook wel snappen dat de weg moeten.
+1/-0

4 jaar geleden
Is Troost nu zo naïf om te denken dat je alles wat zich rond Feyenoord afspeelt achter de schermen kunt houden ? Dan is het nog erger dan ik dacht. Dan is Troost gewoon wereldvreemd.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane azzouzi backje biden bologna carranza caru containers dest eredivisie excelsior fight gijs hadj kraaij mls moussa nadje priske smal sobat socrates timber trump twente ueda vance wieffer willykment zerrouki