Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Wolf: 'Eindelijk aan de slag in de Kuip'

30 oktober 2019 22:04 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

John de Wolf: "Eindelijk aan de slag in de Kuip"; image source: Pro Shots

In gesprek met Fox Sports gaf John de Wolf aan uit te kijken naar om bij Feyenoord aan de slag te kunnen. "Ik ben altijd in contact gebleven met Feyenoord en met Sjaak Troost. We dronken af en toe een kop koffie", aldus De Wolf. "Hij gaf me al eerder aan dat hij toch wilde kijken of ik binnen de club op voetbaltechnisch gebied iets kon doen. Wanneer exact kon hij niet zeggen, maar nu is het met de komst van Dick zover. Eindelijk aan de slag in de Kuip."

De Wolf sprak dinsdag uitgebreid met Dick Advocaat. "Hij hoefde me niet over te halen. Als je met Dick hebt gesproken, twijfel je niet meer", zo gaf hij aan. "Hij heeft een aantal dingen op papier laten zien, verder vond ik het prachtig om naar hem te luisteren. Hij is van hetzelfde niveau als Wim Jansen en Wim van Hanegem als het over voetbal gaat."

De voormalig verdediger van Feyenoord zal als assistent van Advocaat aan de slag gaan. "Mooi toch? Daar ben ik trots op. Ik denk dat ik me prima in die rol kan schikken", zei hij daarover. "Ik heb altijd geroepen dat ik niet het hoofdtrainerschap bij een Eredivisie-club ambieer. Ik vind het prima om assistent bij een profclub te zijn. Helemaal bij Feyenoord."
Tags

wolf kuip advocaat eredivisie fox hanegem jansen troost

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Top en mooi dat Spakenburg bij zijn laatste wedstrijd gisteren door is! Volgende ronde beker tegen Feyenooord :-).
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment zerrouki