Transparent
Inloggen
Sluiten

Said Bakkati: 'Club wilde me mede op advies van spelers graag houden'

31 oktober 2019 07:01 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Said Bakkati: "Club wilde me mede op advies van spelers graag houden"; image source: Pro Shots

Waar Jean-Paul van Gastel, Denny Landzaat en Roy Makaay moesten vertrekken, mocht Said Bakkati wel bij Feyenoord blijven. "De club bleek heel enthousiast over me en wilde me mede op advies van de spelers graag behouden", aldus Bakkati.

Bakkati was doorgaans de rechterhand van Jaap Stam. De eerder deze week bij Feyenoord opgestapte trainer begrijpt de beslissing dat hij bij Feyenoord blijft. Bakkati vindt het wel jammer dat Stam niet is geslaagd. "Jaap is gewoon een heel goede trainer, maar het is helaas anders gelopen dan we hadden gehoopt", zo geeft hij aan.
Tags

bakkati stam gastel landzaat makaay

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Iedereen zal wel over mij heen vallen, maar ik begrijp de keuzes wel. Spelers willen als het er op aan komt trainer/coaches die een smoel hebben, die durf en lef tonen, die zeggen waar 't op staat en die goed kunnen dirigeren ( zet voor een orkest en dirigent met en stokje die lukraak heen en weer zwiert en 't wordt niks ) : Bakkati, Advocaat, De Wolf, ik verwacht in ieder geval minder soft gezalf.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.717 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment zerrouki