Transparent
Inloggen
Sluiten

Denny Landzaat: 'Ik weet nu waarover het gesprek met Feyenoord zal gaan'

30 oktober 2019 14:13 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

Denny Landzaat: "Ik weet nu waarover het gesprek met Feyenoord zal gaan"; image source: Pro Shots

Denny Landzaat laat in een reactie aan de NOS lezen verrast te zijn over de berichten dat hij moet vertrekken bij Feyenoord. "Ik heb het ook allemaal gelezen in de media", aldus Landzaat. "Ik ben nu nog met Feyenoord 2 in Engeland, maar er staat een gesprek gepland en nu weet ik waarover dat zal gaan. Ik vind het natuurlijk jammer, maar zo gaat het in de voetballerij."

Meer op NOS.nl
Tags

landzaat engeland nos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Typisch Feyenoord (lees Troost) om niet eerst met Landzaat te praten voor de media op te zoeken. Onprofessioneel en asociaal.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Voorbarige conclusie, misschien hebben die anderen wel gelekt?
+1/-1

 
4 jaar geleden
Zo zit de voetballerij in elkaar. Bovendien geldt nu het belang van Feyenoord. Anderzijds blijkt hieruit inderdaad wel weer dat Troost niet in staat is om leiding te geven en fatsoenlijk te communiceren.
+1/-0

4 jaar geleden
Ach er staat een gesprek gepland.....til daar niet zo zwaar aan.. Alle assistenten bleken JA knikkers te zijn.
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Troost is wel een lichtgewicht en totaal ongeloofwaardig als controlerende man op technisch beleid in de raad van commissarissen. Eigenlijk moet hij ook weg.
Al is de info gelekt dan nog bel je direct naar de assistenten dat ze niet langer het eerste zullen trainen en er een nieuwe staf komt.

Troost maakte fouten met tapia, van der heijden nu weer in de communicatie met landzaad en dan nog niet eens gehad over de info die derksen gaf over de scouting van ie, johnston, Senesi en kelly... Liet zich ompraten door makelaars timmer en van ginkel die gouden bergen beloofde met Senesi... Zucht... Hoe komt hij op die positie? En hoe kan je nou als interim td 7 miljoen uitgeven?

Hoe kan je deze man nog serieus nemen om het technisch beleid te kunnen beoordelen. Zat hij er ook al bij van Geel dan snap ik dat die zo lang zijn gang kon gaan met Feyenoord uithollen als troost de boel controleerde xD

Neemt niet weg dat landzaat mede verantwoordelijk is hoe het ging onder gio's laatste jaar en nu met stam dus dat is niet zo best... Ga maar wat anders doen in de Feyenoord organisatie en dan beoordeeld de club of hij echt wat kan. Zo niet uit zijn contract laten lopen. Ontslaan kost vast geld dus zonde.
+1/-0

 
4 jaar geleden
En waar zou uit blijken dat Derksen de waarheid spreekt?...dat doet hij zelden of nooit. Niet oordelen op basis van roddel en als je het fijne niet weet.
+1/-1

4 jaar geleden
Slechte zaak, deze trainer is duur gekocht van AZ waar Landzaat gewoon goed werk heeft verricht. Bij Feyenoord trainde hij goed op stilstaande situaties.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment zerrouki