Transparent
Inloggen
Sluiten

Dick Advocaat stopt op verzoek van Feyenoord als analist bij Veronica

30 oktober 2019 11:36 - Veronica
Foto: Pro Shots

Dick Advocaat stopt op verzoek van Feyenoord als analist bij Veronica; image source: Pro Shots

Dick Advocaat bevestigt tegenover Veronica dat hij naar Feyenoord gaat vertrekken. Hij legt daarom zijn werkzaamheden als analist voor de zender neer. "Ik heb het altijd met heel veel plezier gedaan, maar vanuit Feyenoord is de wens neergelegd of ik wil stoppen met mijn tv-werkzaamheden", aldus Advocaat. "Misschien volgend seizoen weer."

Meer op Veronica
Tags

advocaat veronica zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Als Advocaat het leuk vind analist te zijn bij Veronica laat hem dat gewoon doen. Wat is dat voor kleinzieligheid om te vragen daarmee te stoppen. Ze zouden juist blij moeten zijn met iemand die Feyenoord nog positief in de media neer zet.

Advocaat doneert ook nog eens wat hij daar verdient aan Casper voor zijn ****** onderzoek die in de Feyenoord medische staf zit. Dus die benadeel je ook nog eens. Het zou Feyenoord sieren om dat bedrag wat Casper misloopt als Advocaat geen analist meer is bij Veronica uit eigen zak te compenseren om casper te blijven steunen in zijn onderzoek tegen die vreselijke ziekte.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dat laatste had ik even niet bij stil gestaan, maar ben het helemaal met je eens
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ook al is er niets positiefs te melden , volgens jou moeten ze dat dan toch gewoon doen. Puur voor de vorm. Deze denkwijze van jou is uiterst twijfelachtig.

Dickie had van mij ook analist mogen blijven , maar ivm partijdigheid zal Feyenoord hem dit ontraden hebben.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Welnee geen propaganda maken maar media ervaren mensen open en eerlijk laten vertellen wat er gebeurt bij Feyenoord en waar ze mee bezig zijn. Het gaat niet om positieve berichtgeving maar om positiviteit uit te stralen in de media over feyenoord.

Persoonlijk vind ik het media optreden van Feyenoord in het algemeen nogal twijfelachtig slecht en word alles het liefst angstvallig buiten de deur gehouden.

Juist prima dat er een ervaren coach die tegenwoordig prima media optredens heeft als analist voor je club laat pleiten. Want met al die negativiteit kun je juist dit soort mensen maar al te goed gebruiken ook als bijv. een boskamp die zeggen hoe het is zonder opsmuk en positief zijn over Feyenoord. Je moet juist een charme offensief beginnen anders wil straks niemand meer naar je club om er te werken geen coaches geen bestuurders en geen spelers. En wil al helemaal niemand sponsoren of in je club investeren.
+1/-1


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden dahl democraten dest hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip lopez middenveldert moussa nadje nomination primary priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment