Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Derksen: 'Scouting adviseerde om Senesi, Ié, Johnston en Kelly niet te halen'

28 oktober 2019 22:30 - Veronica Inside
Foto: Pro Shots

Johan Derksen: "Scouting adviseerde om Senesi, Ié, Johnston en Kelly niet te halen"; image source: Pro Shots

Maandagavond haalde Johan Derksen in Veronica Inside uit naar Sjaak Troost. "Er is nu uitgelekt dat Senesi, Ié, Johnston en Kelly helemaal buiten de scouting om zijn gebracht", aldus Derksen. "De scouting heeft alleen videobanden gezien en op basis van die videobanden heeft de scouting geadviseerd ze niet te nemen. Hij heeft toen beslist om ze wel te nemen."

Derksen ging verder: "Hij is als technisch directeur verantwoordelijk voor vier miskopen. Het zijn allemaal jongens met een dik salaris en ook nog één met een vette transfersom. Hij heeft vanaf de eerste dag al een hele slappe en zwakke indruk gemaakt. Hij is waarschijnlijk ook geen steun voor Jaap Stam geweest."
Tags

derksen johnston kelly senesi stam troost veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Nou is de scouting van Feyenoord ook geen top dus wat zij aan de voorstellen toe zouden hebben kunnen voegen blijft een open vraag.
Zo ook of het verhaal van Derksen berust op waarheid😎
+1/-0

1 jaar geleden
Zelfs wanneer het verhaal van Derksen niet waar is, dan ziet iedereen toch dat déze spelers echt geen knip voor de neus waard zijn. Volledig weggegooid geld en tijd waarin we meer hadden kunnen investeren. Per direct ( en ja mèt een vernietiging van kapitaal van hier tot ginder ) mogen weg : Ié, Senesi, Johnston, Kelly ? Narsingh, Larsson, Karsdorp ( spijtig maar daar zit geen rek meer in ), Toornstra, Fer, Jorgensson, Vermeer.
Nieuw veldteam :
Bijlow,
nieuwe - Botteghin - van der Heijden - nieuwe
Burger - Kökçü - nieuwe - nieuwe
Berghuis - Azarkan - Sinesterra.
En hoe doen we dat ?
Door Feyenoord - Excelsior - Sparta samen te voegen tot FC Rotterdam.
Sorry, maar Feyenoord als club is zo dood als een pier.
+1/-4

 
1 jaar geleden
Zeer humoristische kijk op spelersbestand van Feyenoord. Heb er erg om moeten lachen. Niet gehinderd door enige kennis van zaken maar erg grappig.
+4/-0

1 jaar geleden
Derksen heeft al jaren geen ingang meer bij Feyenoord, dus komt die weer met open deurtjes en halve waarheden.

Senesi komt er wel, Ie kun je over twijfelen, Kelly is een miskoop Johnston kan ik niet over oordelen.
+2/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Deksen zou dit niet melden als het niet waar is.

Voila... Ik dacht het al...

Olie, olie dom!

a.u.b. troost uit de raad van commissarissen heeft blijk gegeven er geen verstand van te hebben dus hoe kan je dan toezicht houden?
+2/-0

1 jaar geleden
Er zijn toch nog mensen die Derksen serieus nemen. De grootste leugenaar die in Hilversum werkt. Graag zelf gaan nadenken.
+1/-1

1 jaar geleden
Dat de selectie niet al te best is: eens.
Dat het beleid van Feyenoord op z'n zachtst gezegd wat chaotisch aandoet: eens
Dat Jaap Stam nu in de media wordt geschetst als de slimme, goede ervaren trainer die besloten heeft dat met dit materiaal, bij deze club niet valt te werken omdat de spelers niet kunnen uitvoeren wat hij vraagt en omdat de toptalenten bij Ajax beter zijn: Oneens
Ik snap heel goed dat Japie z'n carrière wil redden maar het valt me erg van hem tegen dat hij dat doet over de rug van Feyenoord. De beslissingen die hij heeft genomen bij de opstellingen van de laatste wedstrijden, met name de laatste tegen Ajax laten ook wel wat te wensen over en dan druk ik me nog genuanceerd uit. Slecht wisselbeleid en gewoon te weinig ervaring met leiden van een grote club doen hem mede de das om. Verder ligt het misschien ook wel aan hem, dat spelers niet renderen: Het overgrote deel rendeerde onder van Bronckhorst wel.
Dus wie nu: Ik denk oprecht dat Dicky Dik de enige optie is maar goed, wie ben ik...
+1/-0

1 jaar geleden
bla bla bla, Johan Derksen. Achteraf weet hij alles, vooraf weet hij niets. Wil voor geen goud bij een club aan de slag want anders valt hij door de mand en zal blijken dat hij geen ene reet verstand heeft bij voetbal. Kan zich beter samen met die andere clown bezig houden met roddel en achter klap over voetbal vrouwen, daar is hij op zijn best. Senesi heeft alle jeugd elftallen van Argentinie door lopen onder 4 verschillende trainers, wil mij niet wijs maken dat die jongen niet mee kan bijn de nr 12 in Nederland. De scouts hebben helemaal geen recht vabn spreken, die hebben in 5 jaar geen enkel talent gespot die wel goed genoeg was
+2/-0

1 jaar geleden
Als dat waar is verklaard een hoop!

Dit zal dus niet de eerste keer zijn dat ze het scounting advies negeren, en dan krijg je dit.
Wat een stelletje baasjes allemaal.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat afwijkende alireza aursnes bijlow coolen danall dessers dirkteur edirin geertruida gelul hallelujah heerenveen hype joey kokcu linssen opdoeken oranje pedersen perse schmidt senesi slot til trauner vakkiek veerman