Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord hoopt alsnog op Dick Advocaat'

28 oktober 2019 21:15 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Feyenoord hoopt alsnog op Dick Advocaat"; image source: Pro Shots

Feyenoord hoopt dat Dick Advocaat alsnog de nieuwe trainer van Feyenoord wil worden. Dat weet het Algemeen Dagblad te melden. Advocaat was vorig seizoen ook al in beeld om Giovanni van Bronckhorst op te volgen, maar zag af van een overstap vanwege de negatieve tendens. Feyenoord hoopt dat de 72-jarige Advocaat op interim-basis wel naar Rotterdam wil komen.

Meer op Algemeen Dagblad
Tags

advocaat bronckhorst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Tja de enige die geheid nog wil...

Zou ook vragen om gullit als assistent mee te nemen. Werkte als een goed duo bij het nederlands elftal.

Bakkati mag analyses maken op de tribune. Van gastel en landzaad mogen het vak leren in de jeugd opleiding 1 ter ondersteuning van Kuyt. 1 bij fc dordrecht. Makaay mag ook wat anders gaan doen want als spitsen trainer presteert hij enorm matig heeft geen enkele speler een betere spits gemaakt. Deze trainers kritisch beoordelen. Zijn ze niet niet goed genoeg, uit hun contract laten lopen.

Van Gaal zou ik toch als eerste bellen in de hoop dat hij nog een laatste kunstje wil laten zien. Is een goed in stap moment in europa zijn we nog niet kansloos in de beker zitten we nog. In de competitie kan het niet slechter en men wil bij de club met jeugd werken en er is geen directie die hem voor de voeten loopt. Als je hem een raad van commissarissen zetel belooft na zijn volgemaakte trainers periode is dat mss wel een rede voor hem om dit avontuur aan te gaan.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Kuyt, van Gastel, Landzaad, Makaay. Mogen allen weg. Schoon schip maken !
Ik denk aan : Advocaat + Gullit of van Hooijdonk. Ik zou ook ruimte geven aan Boskamp en van Hanegem. Lekkere chagrijnen maar Zien het Spel oh zo donders goed.
Laat types als Bosz, Jansen en van Gaal erg ver weg blijven aub. Selfkickers.
Haal als de drommel Elia, Vincent Jansen, St.Juste, Honda, Bony, Vukovic ...
Komt Advocaat dan heb je natuurlijk ook Kramer weer ..
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
haha
a.u.b. geen kramer xD zelfs niet als 2de spits lol. Maar Bazoer goedkoop overnemen van vitesse (die daar weer ruzie heeft) die advocaat goed vind (en er goed mee werkte bij fc Utrecht) zou wel eens goed kunnen uitpakken voor Feyenoord.

Maakt me niet uit als ze zichzelf goed vinden als van Gaal zich zo goed vind laat het hem dan maar bewijzen. Niks mis mee.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane azzouzi backje biden bologna carranza caru containers dest eredivisie excelsior fight gijs hadj kraaij mls moussa nadje priske smal sobat socrates timber trump twente ueda vance wieffer willykment zerrouki