Transparent
Inloggen
Sluiten

JAAP STAM OPGESTAPT BIJ FEYENOORD

28 oktober 2019 17:44 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>JAAP STAM OPGESTAPT BIJ FEYENOORD</b>; image source: Pro Shots

Jaap Stam is per direct opgestapt bij Feyenoord. Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële website. Stam was pas sinds afgelopen zomer hoofdtrainer van Feyenoord, maar wist tot nu toe pas drie competitiewedstrijden te winnen. De taken van Stam zullen voorlopig worden overgenomen door de huidige technische staf.

Technisch directeur Sjaak Troost geeft aan het vertrek van Stam te betreuren. "De trainer had zeker onze steun nog en ook de spelersgroep wilde met hem verder", aldus Troost. "Maar als iemand zelf zegt: ik geloof er niet meer in en wil niet meer, dan respecteren we dat en houdt het op. Hoe jammer ook."

Volgens Stam zelf was het geen makkelijke beslissing. "Ik heb er goed en lang over nagedacht. Mijn uiteindelijke conclusie is dat het beter voor de club, de spelers en mezelf is als ik een stap opzij doe", zo geeft hij aan.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

stam troost

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Nieuwe trainer...nieuwe technisch directeur en opnieuw beginnen.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Kan niet anders zeggen dat ik niet rouwig ben door zijn vertrek, waarschijnlijk een aardige man maar als trainer ongeschikt.
+1/-0

4 jaar geleden
Wie moet nu deze labiele spelersgroep gaan trainen ? Dirk 'Hollywood' Kuijt ? . .
Ik zou er geen trek in hebben in elk geval.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Wordt Dick Advocaat tot einde seizoen...daarna Fraser.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Fraser is de perfecte man om dit Feyenoord terug te brengen aan de top ! Op vrijwel alle fronten is deze trainer kundig en vaardig. Hakt ook met de botte bijl indien nodig , net zoals hij was als speler.

De toekomst gaat er beter uitzien mocht hij naar Rotterdam komen , eindelijk goed nieuws dus !

En Dick Advocaat ? In mijn ogen blijft hij de trainer die op het wk 1994 in de kwartfinale tegen Brazilie de supersnelle superster ROMARIO liet schaduwen door de trage Stan Valckx en de dikke logge Ronald Koeman terwijl hij Ulrich van Gobbel ter beschikking had . Met die tactiek verloren ze de wedstrijd.

Zeer twijfelachtige keuze zou ik Dickie vinden.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Henk Fraser zit al in Rotterdam, kameraad.
Bij Sparta namelijk.
Dat is blijkbaar een figurant in de eredivisie, want alles draait om Feyenoord, Ajax en PSV.
Of Sparta nou gelijkspeelt of zelfs verliest; er breekt niet meteen een crisis uit in R'dam-West.
De vraag is of Henk Fraser zin heeft in wespennest Feyenoord.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Tja,was wellicht niet de ideale coach,maar had ook niet een ideaal team tot zijn beschikking,slappe hap.Vraag rest,wie volgt Stam en wie zal de taak gaan overnemen?Niemand zal staan te trappelen,misschien het paard van Sint Nicolaas....
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ja Stam was tactisch echt zeer matig en ben je ook meteen van zijn management af die met senesi kwam.

Hopelijk komt ie snel ergens aan de bak dat ie meteen kelly weer mee neemt xD

Maar is hij ontslagen of zelf opgestapt?

Als hij is ontslagen vind ik het wel zonde van het geld...

Ik was geen voorstander van Advocaat maar nu het crisis is heb je iemand nodig van naam die de boel komt opruimen. Laat hem ook maar gullit meenemen als assistent net als bij oranje was een prima duo.

Die assistent van stam, van gastel, landzaad, makaay mogen ook weg of ergens anders worden geplaatst en beoordeeld worden op functioneren. Presteren ze niet uit hun contract laten lopen. Al is die assistent van stam mss nog handig voor computer beeld analyses deed hij wel goed tegen porto.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Er staat dat Stam zelf opstapt, hoe dit financieel afgehandeld wordt zal de supporters verder niet verteld worden vooralsnog, wordt wachten op de jaarcijfers😀

Senesi gaat echt goed komen is een verdediger die moet wennen, ik heb er nog vertrouwen in in ieder geval.

Opvolgers ?: Fraser, Steijn en anders Advocaat als hij nog wil.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Er staat wel meer in pers berichten. Dat bedoeld ik. Ik ben ook benieuwt wat dit opstappen heeft gekost. Inderdaad wachten op de jaarcijfers. Ik was niet zo netjes geweest hem geld mee te geven kelly en senesi koste Feyenoord al genoeg en had stam gewoon buiten spel gezet.

eddit: verhaal gaat dat stam inderdaad zelf weg is gegaan zonder geld mee te nemen dat is wel sjiek. Vooruitkijken en zien wie wel dit Feyenoord nog op de rails kan krijgen en wie wil...

Trainers die jij noemt kunnen inderdaad. Gullit met advocaat zou ik ook weer een kans geven geeft wel wat meer glans aan je club met die namen.

En mss toch ook weer van Gaal bellen voor zijn laatste kunstje. Is een mooi instap moment slechter kan het niet gaan en je zit nog in europa met perspectief. Van Gaal heeft geen td of AD boven hem door onze bestuurlijke wanorde dus kan doen en laten wat ie wil. Als hij weg is na het reorganiseren kan eenhoorn als AD instappen en van gaal voor bewezen diensten doorstromen naar een positie in de raad van commissarissen. Met die worst voor ogen zou hij mss te verleiden zijn nu coach te willen worden. Volgend jaar kan je namelijk janmaat, de guzman, donk transfervrij oppikken waar hij mee gewerkt heeft bij oranje en az. En werkte er ook met fer en narsingh en vond vermeer de beste nederlandse keeper. Kalou, elia, van wolfswinkel zijn ook weer transfervrij. Dus van Gaal zou de beste optie zijn om de termijn te overbruggen tot er weer jeugd door komt van goed niveau. Een paar seizoenen heeft van Gaal dan de taak alles te persen uit deze oudere spelers groep aangevuld met wat jeugd koopjes met potentie een zwakke positie op te vullen die van Gaal voor die posities op leid en wat andere transfervrije spelers.

Ik heb op Senesi gelet tegen Ajax hij deed helaas maar weinig goed... Als je een club vind die hem wil hebben voor het bedrag wat jij betaalde of meer meteen opsturen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Je noemt weer een horde oude niet fitte uitgerangeerde spelers zonder restwaarde. Gewoon verder gaan met Burger Geertruda Azarkan Kocku Bilow Malacia aangevuld met spelers als Haps Toornstra Jorgensen. Slechter kan toch niet. Senesi niet na 2 wedstrijden afserveren. Komt uit andere cultuur in een elftal dat totaal niet draait.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Klopt ik ga voor een batterij oudere minder fitte spelers. Je hebt namelijk geen keus en geen geld. En die spelers (mits goed bekeken) blijken niet minder te zijn dan je aankopen. Je kan met de huidige selectie makkelijk 2 teams formeren zodat je geen 3 wedstrijden in een week hoeft te spelen. 1 of 2 wedstrijden kunnen de niet fitte spelers prima aan. 1 team voor europa 1 voor de competitie. In de beker stel je je beste van beide op.

Je jeugd is op het moment niet goed genoeg door het slechte van Geel beleid en is toch wel handig als je europees voetbal haalt dat levert geld op dus heb je toch wat van die transfervrije krachten nodig. Je hebt ook een bank nodig voor schorsingen blessures vandaar dat je huur spelers en transfervrije spelers haalt. En je moet af van je brandhoud in de selectie dus zet de spelers die je kwijt wil in de etalage. Verkoop ze in de winterstop! Dan zijn de andere spelers weer fit. En kan je de 2de seizoenshelft weer door selecteren voor volgend seizoen. En ga je weer het zelfde te werk.
+1/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Prima vent, die de problemen van anderen op zijn bord kreeg. Maar dit is het beste voor alle betrokkenen.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.764 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden bullaude dahl democraten hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip lopez middenveldert moussa nadje priske sebaoui smal socrates stengs transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment zerrouki