Transparent
Inloggen
Sluiten

Spelersbus Feyenoord bestormd door woedende supporters na terugkeer in Rotterdam

27 oktober 2019 21:23 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Spelersbus Feyenoord bestormd door woedende supporters na terugkeer in Rotterdam; image source: Pro Shots

De spelersbus van Feyenoord is zondagavond bij terugkomst bestormd door woedende Feyenoord-supporters. Dat meldt onder meer RTV Rijnmond. Ongeveer 300 supporters hadden zich bij trainingscomplex 1908 verzameld en stormden richting de bus toen deze rond kwart voor negen aan kwam. De ME deelde daarbij klappen uit en begeleidde de bus naar de ingang van het complex. Aan verzoeken van de ME op de openbare weg te verlaten werd geen gehoor gegeven.

De spelers van Feyenoord gingen in gesprek met de supporters. "Ik ben voor jullie gebleven. Lerra is uit Engeland gekomen. Net alsof wij expres verliezen", gaf Steven Berghuis aan.Meer op RTV Rijnmond
Tags

berghuis engeland rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Hierdoor zal het allemaal veel beter gaan.
Wat een chaos is Feyenoord momenteel
Met dank aan bestuur,trainersstaf, spelers en supporters.
+1/-0

4 jaar geleden
Slappe hap, het hele seizoen al en wat die spelers uitkramen is helemaal om te kotsen.
+1/-0

4 jaar geleden
Als Stam weg gaat kan hij dan ook Ted Troost, Dirk en andere hoofdschuldige meenemen. Wat een completen idioten...
+1/-1

 
4 jaar geleden
Wat een goed idee. We sturen iedereen weg! Kunnen we daarna de hele club gewoon opheffen, hoef ik me in het weekend niet meer te ergeren ook!
+1/-0

4 jaar geleden
Ik neem me al 2 maanden voor om niet meer te gaan en ook niet de uitwedstrijden op tv te kijken, maar ja.. het blijft je cluppie. We kunnen hier wel de selectie doornemen en vaststellen dat meer dan de helft hiervan volledig onlogische aankopen/huurspelers zijn, niet achteraf (zeg maar de categorie net niet zoals Larsson, Tapia, Ayoub) maar al op het moment dat ze werden aangetrokken (Fer, Narsingh, Johnston, Kelly) met als klap op de vuurpijl ineens wel fors de portemonnee trekken voor een verdediger die wel een hele grote gok blijkt te zijn. We zitten nu eenmaal in de hoek waar de klappen vallen en daar moeten we zsm uit. Ik ben toch geneigd te zeggen dat bijvoorbeeld Dick Advocaat gehaald moet worden. Dat miljoen voor Stam is peanuts vergeleken met wat we verliezen als het tij niet gekeerd wordt. Alleen onder een nieuwe trainer van naam kan het geloof weer terugkomen. Dan maar voorlopig puur defensief gaan spelen en in de winterstop kijken of je enkele van de genoemde spelers kan dumpen en toch iets in de aanval halen wat wel een doelpunt kan maken. Als we Nicolai voor 3 miljoen kwijt kunnen aan een League One club, zeg ik doen! Het geloof in eigen kunnen is helemaal weg en dat kan Jaap er niet meer inpraten, dus hem vervangen en redden wat er te redden valt. Belangrijker is om weer een directie te krijgen die zich bewezen heeft, maar dat zal niet meevallen in de huidige situatie. Niemand kiest er vrijwillig voor om binnenkort wat hersenlozen in zijn voortuin te vinden die verhaal komen halen.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.719 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment zerrouki