Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'Er kunnen altijd momenten komen dat je nadenkt aan opstappen'

27 oktober 2019 21:04 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Jaap Stam: "Er kunnen altijd momenten komen dat je nadenkt aan opstappen"; image source: Pro Shots

Jaap Stam werd zondagmiddag na de wedstrijd tegen Ajax op de persconferentie gevraagd of er een moment aan gaat komen dat hij zelf nadenkt aan opstappen. "Die momenten kunnen altijd gaan komen. Daar moeten wij goed over nadenken", aldus Stam.

De trainer van Feyenoord kijkt er niet raar van op dat er op social media wordt geëist dat hij opstapt. "Je weet hoe het gaat en je weet hoe mensen denken", zei hij daarover. "Je weet ook hoe de tendens al een tijdje is en hoe deze gemaakt en gecreëerd wordt. Er wordt niet gekeken naar de realiteit, hoe de situatie vaak is. Uiteindelijk ben je als trainer wel verantwoordelijk voor de stand en voor de uitslagen van de wedstrijden.

Stam was niet te spreken over RTV Rijnmond-verslaggever Sinclair Bischop, die aangaf dat Feyenoord voor lul stond en het gênant was. "Je mag dat zo noemen. Jullie bij RTV Rijnmond zijn heel goed op weg om de tendens nog maar naar beneden te halen. Uiteindelijk weten we allemaal hoe het gaat", zo gaf hij aan. "Jullie zijn zogenaamd allemaal heel positief naar Feyenoord toe. Maar we moeten wel reëel zijn. De meesten die jullie er steeds bij halen, zijn negatief over Feyenoord en dat is heel jammer. Ik begrijp dat er bij de stand en de uitslagen naar de trainer wordt gekeken, dus ik begrijp hoe de gedachtes zijn."

Meer op RTV Rijnmond
Tags

stam rijnmond bischop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Dan is dit het momentum Japie. Het was niks, het is niks en het wordt ook nooit iets met jou als hoofdcoach. Houd de eer aan jezelf of ga in onderhandeling over je vertrekregeling.
+1/-0

4 jaar geleden
Eer aan jezelf houden Jaap. Je maakt er al 4(!) maanden geen chocola van. Je bent te licht voor deze zware job.
+1/-0

4 jaar geleden
Gewoon doen Jaap is beter voor alle partijen, bedankt en tot ziens.
+1/-0

4 jaar geleden
Geef even aan wat er nodig is om op te stappen Jaapie! Een Tony's Chocolonely?
+1/-0

4 jaar geleden
Geef hem iig tot de winterstop, ik heb ook hele goede fases gezien in wedstrijden. Er zijn bizar veel individuele fouten zoals karsdorp gisteren, ié 3x oa afgelopen donderdag. Dan komt er ook geen vertrouwen in de ploeg. Wel stoppen met janken over fitheid Jaap dat is nu klaar en niet topsportwaardig.
+1/-0

4 jaar geleden
We zijn afgeslacht en dat weet je van te voren,eigenlijk moeten we blij zijn dat Ajax ons heeft gespaard. Wat de trainer Jaap Stam betreft is hij niet de enige die fouten maakt. Er is een grote veegbeurt nodig om Feyenoord weer op de rails te krijgen.
+1/-0

4 jaar geleden
kijk eens goed naar zijn hoofd Dan weet je al genoeg
Het is allemaal waardeloos
Jaap, wegwezen.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane azzouzi backje biden bologna carranza caru containers dest eredivisie excelsior fight gijs hadj kraaij mls moussa nadje priske smal sobat socrates timber trump twente ueda vance wieffer willykment zerrouki