Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'Ons doel moet nu zijn om Europees te halen'

27 oktober 2019 19:23

Jens Toornstra gaf in gesprek met Fox Sports aan niet te weten wat hij moest zeggen over de wedstrijd. "4-0 lijkt me wel duidelijk", aldus Toornstra. "In de tweede helft viel het nog wel mee, maar speelden we vooral om het op 4-0 te houden. We begonnen niet goed in de eerste helft, maar we zijn geen moment bij machte geweest om er een aantrekkelijke Klassieker van te maken."

Feyenoord had vooral geen grip op Ziyech. "Dat is natuurlijk ook zijn kwaliteit. Zij hebben veel beweging voorin", zo gaf hij aan. "Als verdedigers moet je het zo neerzetten dat er iemand wordt opgepakt. Dat hebben we niet goed gedaan. Dat lijkt me duidelijk. Als je binnen zeven minuten al met 2-0 achter staat, is het heel lastig voetballen."

Volgens Toornstra moet Feyenoord zich niet richten op de koppositie. "We staan lager dan we horen te staan, maar dat hebben we aan onszelf te danken", zei hij daarover. "Ons doel moet nu zijn om Europees te halen. Daarnaast spelen we nu Europees en hebben we nog de beker. Maar een pas op de plaats zijn nu wel de juiste woorden."




Tags

toornstra aantrekkelijke danken fox klassieker machte ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda