Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'Dit was een heel slecht Feyenoord'

27 oktober 2019 19:08

Jaap Stam gaf in gesprek met Fox Sports aan dat hij een heel slecht Feyenoord had gezien. "We hadden afspraken gemaakt dat je op je positie moest staan en op het juiste moment moest prikken en uit gaan stappen. Dat moet je niet continu gaan doen", aldus Stam. "Je weet dat zij spelen met inzakkende spelers en met positiewisselingen. Je moet daar in je communicatie mee bezig zijn. Je moet op je eigen positie staan. Als je dan de verkeerde beslissing maakt, kunnen zij er heel makkelijk doorheen spelen."

In de rust had Stam aangegeven dat je vooral reëel moest zijn. "We moesten maar proberen om de schade te beperken, want je wil niet nog meer tegendoelpunten krijgen", zo gaf hij aan. "Dat probeerden we te doen. Je weet dat je tegen een ploeg speelt die af en toe het gaf wat terugneemt. Uiteindelijk is het hier gelukkig bij gebleven."

Op de vraag of zijn ploeg simpelweg te weinig kwaliteit heeft, wilde Stam in gaan. "Daar ga ik niet over", zei hij daarover. "Ik probeer naar machte alles zo neer te zetten in de hoop dat je resultaat krijgt. Anderen moeten maar kijken naar de kwaliteiten van de spelers."




Tags

stam beperken fox inzakkende machte prikken terugneemt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.402 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda