Transparent
Inloggen
Sluiten

Luciano Narsingh: 'Dit is een kut dag'

27 oktober 2019 18:56

In gesprek met Fox Sports gaf Luciano Narsingh aan dat het een kut dag was. "Je gaat met een goed gevoel hierheen en staat na twee minuten al met 1-0 achter. De 2-0 kwam daarna ook. Je kan daar als ploeg geen antwoord op geven", aldus Narsingh. "Ajax had veel lopende mannen. Wij namen die man niet over en daaruit vielen de doelpunten. De linies waren ook veel te groot. We moeten dit gaan analyseren."

De opdracht was nog om de linies kort te houden. "Je weet dat Ajax veel beweegt en veel overnames heeft. Als je dan die doelpunten ziet is het gewoon kut", zo gaf hij aan.

Narsingh leek nog recht te hebben op een strafschop, maar wilde daar zelf niet al te veel over zeggen. "Volgens mij raakt hij mij op mijn enkel, maar dat is allemaal achteraf", zei hij daarover. "Het was vandaag gewoon een wanprestatie en een blamage. Ik sta hier met een kut gevoel. We willen zo graag, maar het komt er niet uit."

In de rust waren er in de kleedkamer nog harde woorden gevallen. "We moeten eerlijk tegen elkaar zijn en dat hebben we gedaan", aldus Narsingh. "We hebben elkaar niet verrot gescholden, maar wel gezegd dat dit niet kan."




Tags

narsingh beweegt blamage fox gescholden hierheen verrot wanprestatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki