Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'Als we met passie spelen, kunnen we een resultaat boeken'

26 oktober 2019 01:40

Op de persconferentie van vrijdagmiddag gaf Jaap Stam aan uit te kijken naar zijn eerste Klassieker als hoofdtrainer. "Er staat veel op het spel voor twee grote clubs", aldus Stam. "Ook als trainer is het mooi om dit soort wedstrijden mee te maken."

Stam heeft al in zijn hoofd hoe hij Ajax wil gaan bestrijden. "Bij vlagen zullen wij heel compact moeten staan, maar we moeten ook durven voetballen. Doe je dat niet, dan wordt het voor Ajax heel makkelijk", zo gaf hij aan. "Spelers moeten ons niet verstoppen, maar risico’s durven nemen, het initiatief pakken en de bal willen hebben. Anders lijdt het team eronder."

De trainer van Feyenoord heeft het volste vertrouwen in een goede afloop indien zijn ploeg durft te voetballen. "Dan komt het resultaat vanzelf en dát is het beste medicijn", zei hij daarover. "Ik hoor ook geluiden dat Ajax-uit voor ons een kansloze missie is. Maar in de voetballerij kun je daar nooit van spreken. Als wij met passie spelen, ben ik overtuigd van de kans dat we een resultaat kunnen boeken."




Tags

stam passie compact klassieker medicijn verstoppen vlagen volste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda