Transparent
Inloggen
Sluiten

Tyrell Malacia: 'Het veld mag geen excuus zijn'

25 oktober 2019 01:05

Tyrell Malacia was blij dat hij tegen Young Boys in de basis mocht starten. Dat gaf hij aan in gesprek met RTL 7. "Het was voor mij persoonlijk lekker. Ik heb lange tijd niet gespeeld, dus ik was blij om te spelen", aldus Malacia. "Je moet gewoon je mannetje staan. Ik moest er staan vandaag en heb gedaan wat ik kon doen."

Malacia heeft geen verklaring waarom het bij Feyenoord niet draait. "Ik zou echt niet weten waar het aan ligt", zo gaf hij aan. "We moeten daarvoor de koppen bij elkaar gaan steken en met elkaar gaan zitten."

Feyenoord begon heel zwak aan de wedstrijd. "Het was in het begin even wennen. Het is een ander veld", zei hij daarover. "Dat mag geen excuus zijn. We hadden gewoon ons eigen ding moeten doen."




Tags

malacia excuus tyrell

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer