Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'We gaven twee pingels weg en liepen daarna achter de feiten aan'

25 oktober 2019 01:04

Jens Toornstra gaf in gesprek met RTL 7 aan dat Feyenoord het aan zichzelf te wijten had dat het verloor van Young Boys. "We begonnen heel slecht vandaag. We gaven twee pingels weg en liepen daarna achter de feiten aan", aldus Toornstra. "Het was gewoon niet nodig. We hebben in dat opzicht onszelf de das om gedaan."

De middenvelder was niet te spreken over de handsbal van Edgar Miguel Ié. "Dat was geen slimme actie. Ik hoop dat hij dat zelf ook weet. Ik zag dat zijn handen heel hoog waren", zo gaf hij aan. "Tegen Glasgow was er ook al zo'n moment. Hij weet dat zelf ook. In het heetst van de strijd gebeuren dat soort dingen. Helaas nu twee keer bij ons."

Toornstra had geen verklaring waarom Feyenoord zo slecht aan de wedstrijd begon. "Die vragen stellen we onszelf ook. We hebben gisteren op dit veld getraind. We weten dat dit een glad en snel veld is. Maar van de eerste tien ballen leverden we er acht in zonder druk. Je begint dan slecht en geeft de tegenstander een goed gevoel zonder dat dat nodig is", zei hij daarover. "Dan komen ook nog die twee penalty's. Dat is ook onnodig. We spelen gewoon met heel weinig zelfvertrouwen en dat is heel lastig."




Tags

toornstra pingels das glad glasgow handsbal heetst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.431 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal dtk fardau fitheid hulshoff jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters persie ron schreuder slot stengs stuivenberg timber twente yoda zeroukki