Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'Ik ben van een man een man, een woord een woord'

22 oktober 2019 11:08 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Jaap Stam: "Ik ben van een man een man, een woord een woord"; image source: Pro Shots

Jaap Stam heeft afgelopen zomer een aanbod van Newcastle United om daar als trainer aan de slag te gaan afgewezen. Dat bevestigt hij in gesprek met Voetbal International. "Newcastle United meldde zich een paar dagen nadat ik mijn handtekening had gezet bij Feyenoord. Dus het was meteen geen optie", aldus Stam. "Ik ben van een man een man, een woord een woord. Het was mooi en eervol, doordat de mensen in Engeland blijkbaar weten waar ik als trainer voor sta."

Stam werkte eerder in Engeland als trainer bij Reading FC in de Championship. In zijn eerste seizoen verloor hij in de finale van de play-offs na strafschoppen, zodat hij niet promoveerde naar de Premier League. In zijn tweede seizoen werd hij ontslagen. Als speler was hij in Engeland actief bij Manchester United.
Tags

stam engeland newcastle championship reading

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Het zal wel aan mij liggen, maar als hij zijn handtekening al gezet had onder een contract bij Feyenoord heeft het weinig meer te maken met 'een man een man, een woord een woord'. Dan had Newcastle gewoon aan Feyenoord moeten betalen om zijn contract weer af te kopen.

Het is niet alleen hem aan te rekenen, omdat er minstens vier ploegen in Nederland zijn met een betere selectie, maar ik heb geen enkel vertrouwen in Stam als trainer.
+4/-0

Kuijt007 (geschorst)
4 jaar geleden
Had gewoon lekker gegaan, had ons achteraf gewoon een hoop gezeik bespaart. Lever gewoon je contract in en laat onze club verder met rust.
+2/-0

4 jaar geleden
Een man van zijn woord. Vandaar dat hij keurig zijn contract in Zwolle heeft uitgediend?
+2/-0

4 jaar geleden
Nou wie zal het zeggen maar Newcastle United ontkent alles wat Stam beweert, bron van het bericht is VoetbalPrimeur niet echt een side die onpartijdig is maar toch.

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/900655/reactie-vanuit-engeland-op-stam-niet-gesproken-en-nooit-interesse-in-hem-gehad-.htmllink
+1/-0

4 jaar geleden
Jaren geleden had ik ook een contract kunnen tekenen bij een niet nader te benoemen club uit Tiburg,Koos er toch maar voor om te blijven pillen bij mijn amateurcluppie uit de 4e klasse,en achteraf goed gebleken voor alle partijen....Warrig verhaal van coach Stam,en op zijn minst twijfelachtig!
+1/-0

4 jaar geleden
Een lul verhaal van iemand die overtuigd is van zijn eigen kunnen. Maar ja slechts zijn eigen kunnen waar anderen, terecht, twijfels hebben aan zijn kunnen.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.720 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment zerrouki