Transparent
Inloggen
Sluiten

Piet de Visser: 'Frank Arnesen is een geweldige keuze'

22 oktober 2019 07:59 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Piet de Visser: "Frank Arnesen is een geweldige keuze"; image source: Pro Shots

Volgens Piet de Visser zal Feyenoord goede zaken doen als het Frank Arnesen vastlegt als technisch directeur. Dat geeft hij aan in gesprek met De Telegraaf. "Frank is namelijk bezeten van het vinden van jonge talenten", aldus De Visser. "Bij PSV heeft hij heel goed werk geleverd. Hij heeft aandacht voor de jeugd, hij luistert naar zijn scouts en betrekt iedereen in het team bij het werk."

De meesterscout zorgde er in 2005 nog voor dat de Deen als technisch manager aan de slag ging bij Chelsea. "Er zijn zoveel jeugdspelers gekomen. Die kregen misschien niet allemaal de kans, maar de academie is door Frank wel helemaal vorm gegeven en voorzien van heel veel talent", zo geeft De Visser aan. "We zochten ze in alle delen van de wereld. Het hielp dat hij zelf internationaal ook een gigantisch netwerk heeft."

Feyenoord doet er dan ook goed aan om Arnesen binnen te halen. "Die gaat werken aan talentontwikkeling, let maar op. En hij denkt ook aan de toekomst. Bij Chelsea is Jim Fraser technisch leider van de academie, maar die is door Frank als scout opgeleid. Dat weet ook niet iedereen", zegt De Visser daarover. "Frank is een echte voetbalman. Geen gezeik, echt met zijn hart helemaal bij het vak. Dat past ook wel bij Feyenoord, een geweldige keuze."
Tags

visser arnesen chelsea fraser jim telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Nou nog een inversteerder van honderd miljoen . en je kan er wat van gaan maken,,nieuwe kuip in de koelkast voor een jaar of tien anders voetbal je vandaag of morgen voor een paar duizend man,,zie je organisatie eerst eens op poten te krijgen ,inplaats van dat gelul aan het begin van de competitie... GEEN WOORDEN MAAR DADEN,,,,
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Liever helemaal geen Td dus ook geen Arnesen. Ik zie dus weer problemen ontstaan tussen Arnesen aan 1 kant en wim jansen en brard bij de jeugd die er net weer zit als Arnesen zich met de jeugdopleiding gaat bemoeien.

Alsjeblieft hou Arnesen bij de jeugdopleiding weg en laat brard weer zijn werk doen. Arnesen zou mogen adviseren over de jeugdopleiding.

Verder zie ik met deze info arnesen enkel als aanwinst voor het her optuigen van de scouting die bij feyenoord aller belabberdst is.

Dus hij zou passen in mijn optie om een professional in dienst te nemen voor het onderdeel spelers beleid. En zijn netwerk inzetten om bij clubs binnen te komen. Bij feyenoord de scouting optuigen en het ontwikkelen van een feyenoord spel opvatting en voetbal visie met wat iedere speler op iedere positie moet kunnen samen met de technisch manager en hoofd jeugd opleiding.

Niet teveel luisteren naar tips van Arnesen bij de jeugd opleiding die leiden we namelijk al decennia zelf goed op.

Alsjeblieft niet weer een td die bergen miskopen haalt. Dus hem niet grote aankopen laten doen. en hij lijkt me ook geen goeie onderhandelaar bij contracten en aan en verkopen.

Ook hem niet het taken pakket geven van ene technisch manager. geen idee f hij bij is gebleven met innovatie en of hij de juiste coach samenstelling kan neer zetten bij anderlecht kon hij het ook niet repareren al werd companey bij hem in zijn maag gesplitst.

Goedkoop jonge talenten halen zou nog enig zins goed kunnen uitpakken. geef hem daar maar kansen voor. En hou bij of ze door stromen naar het eerste van Feyenoord faalt hij daarin... Hem ontslaan.

Maar zie daar ook problemen bij. want zoals piet de visser al schets ze stromen zelden door naar het eerste. kijk naar alle zogenaamde goeie buitenlandse talenten die 020 jong binnen haalde hoeveel stroomde daarvan door naar het eerste? Veelal stromen gewoon nederlandse talenten door. En al breekt een top buitenlands talent door is de kans zeer klein dat als deze wereld top word ooit zijn carrière wil beëindigen bij Feyenoord zoals Kuyt en van persie deden wat ook weer voordelen heeft voor je selectie kwaliteit in de komende jaren.

Neem je arnesen voor je positie als hoofd spelers beleid.
Dan een professioneel onderhandelaar aanstellen (of aan blijven modderen met rob jansen tot je beter vind)
een technisch manager aanstellen voor beoordeling staf en spelers groep van het eerste. (gertjan verbeek zou het kunnen is up to date met alle innovaties en kei hard als het moet als er ingegrepen moet worden en heeft goed kijk op talent en spelers)
en een algemeen directeur halen (wil eenhoorn niet lijkt jordi Cruijff me ook prima)
+1/-1


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane azzouzi backje biden bologna carranza caru containers dest eredivisie excelsior fight gijs hadj kraaij mls moussa nadje priske smal sobat socrates timber trump twente ueda vance wieffer willykment zerrouki