Transparent
Inloggen
Sluiten

'Frank Arnesen zo goed als zeker nieuwe technisch directeur van Feyenoord'

21 oktober 2019 00:49 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Frank Arnesen zo goed als zeker nieuwe technisch directeur van Feyenoord"; image source: Pro Shots

Frank Arnesen wordt zo goed als zeker de nieuwe technisch directeur van Feyenoord. Dat weet De Telegraaf te melden. Hij zal vanaf de winterstop de taken van Sjaak Troost over moeten gaan nemen. Arnesen vervulde de functie van technisch directeur eerder onder meer voor PSV, Tottenham Hotspur, Chelsea en Anderlecht. Bij de Belgische club werd hij recent ontslagen.

Feyenoord overweegt bovendien Mark Koevermans voor een langere periode te benoemen tot algemeen directeur ad-interim. Robert Eenhoorn geldt nog altijd als de droomkandidaat, maar hij is voorlopig nog niet beschikbaar. De huidige algemeen directeur van AZ zou ook komende zomer de overstap nog niet willen maken.
Tags

arnesen anderlecht chelsea eenhoorn koevermans telegraaf tottenham troost

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
Ow neeeee zucht... Wat heeft hij ooit gepresteerd? Gefaald bij Anderlecht en wij halen hem binnen. Hou eens op met die td's.

Ze maken steeds dezelfde fouten met hun aankoopjes zie troost met senesi.

Arnesen zal niet anders zijn.

Hef de functie op en zet professionals in.

1 technisch manager voor de beoordeling staf n spelers en innovatie van het eerste.
1 hoofd spelers beleid met een netwerk en de scouting op orde brengt.
1 professioneel onderhandelaar voor aan en verkopen en contractonderhandelingen.

Niet weer aanmodderen met een niet renderende functie! Dan zal je weer dezelfde fouten zien voltrekken!
+1/-1

 
4 jaar geleden
Eigenlijk rest er maar 1 oplossing, de bezem moet door de gehele organisatie, zowel de technische kant als wel het bestuur.
Hoofd opleidingen, Stanly Brard, is de enige die aan kan blijven die heeft zijn kwaliteiten in het verleden reeds bewezen.

Hoe ga je zoiets aanpakken?

De rvc zal hier de voortrekkersrol in moeten vervullen, helaas zijn die nu juist gekomen met het grootste deel van dat wat er nu zit en niet functioneert.
Zal voorlopig doormodderen worden, nu ook weer eventueel met Arnesen als TD.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Hé Feyenoordnummer 1 do your homework!!! Bij Anderlecht heeft Kompany ( in opdracht van vd Stock) spelers binnen gehaald buiten medeweten om van Arnesen).
Hij is juist iemand die a. zeer veel contacten heeft. b. iemand die van buitenaf een frisse kijk heeft.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Helemaal gelijk Willem hij had niet echt de juiste personen om hem heen en heeft wel degelijk goede dingen gedaan bij de clubs waar hij heeft gezeten.
+2/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
Wat heeft hij dan zoal goed gedaan bij andere clubs?
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Wat heb je aan contacten zonder geld?

En denk je dat hij hier wel de juiste mensen om zich heen heeft?

Iedereen op inderdaad brard na heeft aangetoond niet capabel te zijn of aan eigen belang te denken.

Wat gaat zijn frisse kijk helpen? Zal hij het anders zien dan wat wij hier al jaren zeggen? Geen geld, geen goede scouting, geen goed beleid om jeugd naar het eerste te laten door stromen en geen kapitaal op het veld, Heel matige trainers staf en een trainer die tactisch niks kan, mislukte aankopen die op je begroting drukken, spelers in de selectie die niet het gewenste niveau hebben en ook nooit gaan halen.

Nou daar hebben we echt iemand van buiten voor nodig om dat te constateren.

Hij gaat weer vanaf het begin de zelfde fouten maken als iedere td let maar op. De hele TD functie is out of date. Schrap die niet werkende functie en deel het anders in. Zo blijf je aanmodderen met figuren die het ene onderdeel wel aandacht geven van het vak en falen op andere onderdelen of weer slechte aankopen afwisselen met soms een goeie aankoop.

Het gaat zo weer seizoenen lang tijd kosten voor er wat van Feyenoord word gemaakt en Arnesen gaat Feyenoord gewoon gebruiken om spelers neer te zetten van contacten die hij heeft in de kijker te laten spelen. We gaan zien of dat goed is voor Feyenoord... Ik denk dat je wel eens je identiteit te grabbel kan gooien en nog trager waarde kweekt op je veld met Arnesen bij Feyenoord. En wacht maar af hij gaat je beste spelers weer verkopen om geld te genereren om zelf aankopen te doen wat ons nog meer terug werpt.

Enige positieve frisse kijk die ik me nu kan bedenken is dat hij in de winterstop wel meteen actie onderneemt en direct in gaat op Elia zijn wens/aanbod om terug te keren naar Feyenoord. Ook direct de gratis Assaidi, honda en emnes transfervrij op pikken aub. Maak maar salaris ruimte vrij door van der heijden, botteghin, kelly, johnston zien te verhuren of te verkopen of contract ontbinden. Larsson, ayoub (word niet gebruikt en haal je honda voor), ook zien te verkopen (larsson tegen minimaal aankoop prijs). En Sinisterra (leuk talent maar scoort niet genoeg dus nu hij in trek is cashen en azarkan, summerville, toure komen er ook aan en maak je ruimte in je elftal voor een wel scorende Elia) en Vermeer (groot verdiener) mag je ook zien te slijten.

Allemaal overbodige spelers verder doorgaan met de rest en die minimale versterkingen die ik aan gaf. We missen vooral spelers die kansen af maken. Met de huidige selectie is er best een acceptabel centrum op te stellen alleen gaat het nog een seizoen duren voor Stam dat ziet.
+1/-0

4 jaar geleden
Arnesen kan alleen wat met een grote zak geld....
+2/-0

4 jaar geleden
Met een lege beurs is het slecht winkelen , maar van mij mag hij komen nu nog een directeur met aanzien binnen de voetballerij ,en niet wachten op Eenhoorn duurt veel te lang .Nieuw stadion tien jaar doorschuiven en eerst eens wat spelers halen om een elftal neer te zetten ,,want mensen wat is dit slecht buiten enkele spelers om die nog een beetje nivo hebben is het troosteloos,,werd in het begin van het seizoen geroepen dat Berghuis 2 miljoen zou verdienen nou een ton is al teveel ,,,en voor een algemeen directeur zou ik ook eens aan een oud voetballer denken net als bij 020 werkt perfect .
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
Ja dat krijg je als de mensen bij Feyenoord wilde doorgaan met de jeugd die nog totaal het niveau niet hadden.

Je moet het nu 2/3 seizoenen repareren door zoals ik het altijd zei. Transfervrije Feyenoord minded spelers terug te halen. (volgend seizoen lopen Kalou, de Guzman en janmaat onder andere uit hun contract) En dit blijven doen tot Brard weer echte talenten kan opleiden die je wel bij je club houd en niet als chong en zirkzee laat weglopen waar van Geel zo goed in was. Je geld opsparen of sluw met weinig geld investeren.

Dan bij een uitzonderlijke generatie jeugd koop je gericht goed in.

Arnesen gaat gewoon weer je geld uitgeven wacht maar af daar zijn td's namelijk erg goed in.
+1/-0

4 jaar geleden
Ja dit is een moeilijke. Heeft bij grote clubs gewerkt mag dus aannemen dat zijn netwerk goed is. En dat is belangrijk. Verder gewoon voordeel van de twijfel.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Zonder geld heb je geen reet aan een netwerk. Dat heeft Arnesen moeiteloos aangetoond sinds hij bij Chelsea weg is.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Dit is in ieder geval een voetbalman met veel ervaring als speler en bestuurder, die bovengemiddeld intelligent is. Dan tel ik 4 KPI’s. Een td heeft niet het eeuwige leven. Je zit er dus niet aan vast. Kortom, een goede kandidaat ofschoon hij niet veel sportieve successen als td heeft gekend. Dat moet dan maar bij ons gebeuren.
+1/-0

4 jaar geleden
Een niet succesvolle man in de herfst van zijn carrière, had dan Beenhakker gebeld.
Je moet volgens mij iemand met nog veel ambities, een goed netwerk en in de kracht van zijn leven aantrekken.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik weet niet. Iets zegt mij dat hij niet het juiste persoon is voor Feyenoord. Feyenoord is een wespennest, belangen die over elkaar rollen, groepjes, kliekjes, warrige managers. Arnesen is wellicht te rechtlijnig. Voor mijn part hadden we Beenhakker gehaald of een politicus op rust, zoiets. Mag allemaal. Ik vrees dat het dit niet gaat worden.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Leo Beenhakker kom op zeg. Hoeveel zelfrespect heb je dan?
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.287 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanbevelingen aangifte acardipane afrika afrikaan arneslot bcg consultants cruyff derksen discriminatie eredivisie fries friesland heerenveen jonk kaap middenveldert persie rechtzaak slot snor ueda verdiaanse volkslied wehave wieffer willykment yoda zerrouki