Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'We hebben niet goed genoeg gespeeld'

20 oktober 2019 19:19

Volgens Jens Toornstra beleefde Feyenoord een verloren middag. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "We hebben niet goed genoeg gespeeld", aldus Toornstra. "Ondanks dat we niet speelden, hebben we wel kansen gehad. Daar hadden we er zeker wel een van kunnen maken. Die tegengoal had ook niet gehoeven. Buiten dat hebben we niet goed gespeeld. In de eerste helft hadden we veel onnodig balverlies geleden. We werden na 25 minuten ook onder druk gezet door Heracles. Dat zijn we hier niet gewend."

De middenvelder kreeg de vraag wat hij van basisdebutant Marcos Senesi vond. "Ik vind het voetballend een goede speler en verdedigend staat hij ook zijn mannetje. We moeten niet vergeten dat het heel moeilijk is om er gelijk te staan. Vandaag had hij het lastig, maar in potentie is hij een goede speler", zo gaf hij aan. "Voor die jongen stond er ook druk op. Hij is voor een behoorlijke prijs gekocht."

Toornstra weet niet hoe de grilligheid uit de ploeg kan verdwijnen. "Dit is niet iets nieuws bij ons. Die grilligheid zat er vorig jaar ook al in en is er nooit uit geweest", zei hij daarover. "We kunnen heel goed spelen. Dat hebben we al laten zien. Maar wanneer we minder spelen is het ook direct een heel stuk minder. Dat is heel lastig om mee om te gaan, maar dat moet er wel uit."




Tags

toornstra grilligheid balverlies basisdebutant fox heracles senesi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda