Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'Helaas hebben we de kansen niet kunnen afmaken'

20 oktober 2019 19:08

Jaap Stam gaf in gesprek met Fox Sports aan dat er voor zijn ploeg veel meer in had gezeten. "Ondanks dat we niet speelden zoals we graag hadden willen zien, hebben we toch veel kansen gehad. Helaas hebben we dat niet kunnen afmaken", aldus Stam. "Daar begonnen we de eerste helft al mee. Vooral aan het eind van de eerste helft kregen we een aantal goede kansen om de tweede te maken. Dat lukt dan niet en is heel jammer."

Stam ging verder: "Je probeert dan het creëren van in de tweede helft door te zetten. Uiteindelijk zijn we dan heel slordig en hebben we heel makkelijk balverlies, waardoor de tegenstander steeds gevaarlijk kon worden in omschakelmomenten."

Volgens de trainer van Feyenoord had zijn ploeg het vooral zichzelf heel moeilijk gemaakt. "De ruimtes om er te spelen zijn er genoeg. Die hadden we beter kunnen gebruiken", zo gaf hij aan. "We zijn daarin zelf heel slordig geweest. Simpele ballen en simpele passes kwamen niet bij elkaar in de voeten, waardoor de tegenstander er steeds uit kon komen."

Feyenoord kan zich op maken voor een pittige week. "Elke week en elke wedstrijd is voor ons zwaar", zei Stam daarover. "We moeten steeds scherp en gefocust zijn en zelf kwaliteit laten zien om winnend uit de strijd te kunnen komen."




Tags

stam simpele balverlies fox omschakelmomenten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.409 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese kraaij krabbendam lien liverpool middenveldert milambo nha schreuder slot timber wehave yoda