Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Die problemen komen elke keer weer terug'

20 oktober 2019 18:53

In gesprek met Fox Sports gaf Steven Berghuis aan dat Feyenoord wederom geen goede wedstrijd gespeeld had. "We hebben wel veel kansen om doelpunten te maken. Als je die maakt krijg je wat meer vertrouwen, maar we doen nog zoveel dingen fout", aldus Berghuis. "De onderling samenwerking met druk zetten na balverlies, wat we veel hadden in de eerste helft. Dan jagen we met drie, vier man door. Dan zijn de ruimtes tussen elkaar zo groot. Die afstanden haal je dan niet. Die problemen komen elke keer weer terug."

De opbouw aan de kant van Feyenoord verliep voor rust erg traag. "We wilden teveel mensen in de opbouw brengen", zo gaf hij aan. "Én Leroy én Jens én Orkun. Kenneth speelt soms de lange bal, dan kunnen zij niet meer aansluiten. Dat is niet slim."

Berghuis kon zelf zijn stempel ook niet drukken op de wedstrijd. "Ik vond mezelf vandaag niet goed spelen. Ik was slordig aan de bal en kwam niet in mijn spel. Daar ben ik zeer teleurgesteld over", zei hij daarover. "Na balverlies wil je direct druk zetten en wil je De Kuip erachter krijgen, maar we stonden zo ver uit elkaar. Misschien staan wij te ver naar voren, maar het moet dichter bij elkaar als je het elkaar wat makkelijker wil maken."




Tags

berghuis balverlies opbouw afstanden fox jagen kuip stempel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki