Transparent
Inloggen
Sluiten

Edgar Miguel Ié: 'Het is fantastisch om zoveel steun te krijgen van de supporters'

18 oktober 2019 19:43 - Feyenoord TV
Foto: Pro Shots

Edgar Miguel Ié: "Het is fantastisch om zoveel steun te krijgen van de supporters"; image source: Pro Shots

Edgar Miguel Ié heeft het uitstekend naar zijn zin bij Feyenoord. Dat geeft de verdediger aan in een uitgebreid interview met Feyenoord TV. "Ik ben heel blij. Het is fantastisch om zoveel steun te krijgen van de supporters", aldus Ié. "Het geeft veel voldoening als je bij een club komt en de fans houden van je. Het is echt fantastisch."

Dat hij geen Nederlands en nauwelijks Engels spreekt vindt de verdediger geen probleem. "Op het veld hoef je dezelfde taal niet te spreken. Je snapt elkaar met gebaren", zo geeft hij aan.

Of hij na dit seizoen ook bij Feyenoord blijft weet Ié niet. "Ik weet niet hoe de toekomst eruit ziet. Ik moet gewoon hard werken en laten zien wat ik kan. Daar gaat het allemaal om. Toewijding. Inspanning. Goed spelen."
Tags


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.720 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment zerrouki