Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'Marcos Senesi maakt heel goede stappen in waar hij mee bezig is'

18 oktober 2019 15:02 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Jaap Stam: "Marcos Senesi maakt heel goede stappen in waar hij mee bezig is"; image source: Pro Shots

Volgens Jaap Stam moet Marcos Senesi nog stappen zetten om het niveau van Feyenoord aan te kunnen. Dat gaf hij vrijdagmiddag aan op een persconferentie "Ik spreek veel met hem. Hij is in Argentinië gewend om in de zone te verdedigen, terwijl wij meer een op een verdedigen vanuit de man zelf", aldus Stam, opgetekend door RTV Rijnmond. "Daar moet hij op de training aan werken en daar is hij mee bezig. Hij heeft laten zien dat hij daarin enorme stappen maakt."

Stam was het niet helemaal eens met de opmerking dat Senesi dat het snelste leert door wedstrijden te spelen. "Soms kan dat, maar soms kun je dat ook op trainingen doen", zo gaf hij aan. "Als andere verdedigers in het elftal het ook over het algemeen goed invullen kun je zeggen dat we het hem laten doen. Dat gaat dan misschien tien keer fout en dan liggen er negen doelpunten in. Dan krijg je dat weer te horen. Je moet uiteindelijk kijken wanneer het een goed moment is om hem in te brengen. Daar zijn wij mee bezig."

Of dat moment tegen Heracles al is, wilde Stam niet aangeven. "Ik geef nooit van te voren de opstelling prijs", zei hij daarover. "Uiteindelijk is het zo dat Marcos heel goede stappen maakt in waar hij mee bezig is. Dat is heel goed om te zien."

Meer op RTV Rijnmond
Tags

stam senesi argentinie heracles rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Als ik Stam zo lees dan is Senesi eigenlijk een verdediger die het spel van Feyenoord,nog, niet aan kan.
Nou is het niveau van verdedigen momenteel bij Feyenoord niet zo hoog dus ik verwacht niet zoveel meer van deze Argentijnse aankoop op korte termijn.

Blijf wel hopen dat hij, op langere termijn dan maar, toch een versterking zal blijken te zijn.

Maar alvast bedankt Stam en zaakwaarnemers pffffff.
+1/-0

4 jaar geleden
Volgens Jaap moet hij leren 1 tegen 1 te verdedigen dat snap ik dan niet dat zullen ze in Argentinië toch ook wel leren.
+1/-0

4 jaar geleden
In Nederland kunnen ze niet verdedigen, en dat moet Senesi nog leren dus?
Zet hem er gewoon in, ik kan me niet voorstellen dat hij slechter is dan Bothegin.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.672 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane azzouzi backje biden bologna carranza caru containers dest eredivisie excelsior fight gijs hadj kraaij mls moussa nadje priske smal sobat socrates timber trump twente ueda vance wieffer willykment zerrouki