Transparent
Inloggen
Sluiten

Piet de Visser: 'Marcos Senesi moet zo snel mogelijk aan de bak'

18 oktober 2019 07:20 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Piet de Visser: "Marcos Senesi moet zo snel mogelijk aan de bak"; image source: Pro Shots

Piet de Visser vindt het onbegrijpelijk dat Marcos Senesi niet speelt bij Feyenoord. Dat geeft hij aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. Volgens de scout moet Senesi zo snel mogelijk aan de bak. "Marcos Senesi is voor veel geld aangetrokken. Dan moet je hem een keer in het diepe gooien", aldus De Visser. "Ik zou hem nu opstellen en drie, vier wedstrijden laten staan."

Als invaller maakte de Argentijnse verdediger tegen FC Emmen geen goede indruk. "Daar schrok ik wel van. Maar ik zou nog geen oordeel over hem vellen", geeft De Visser aan. "Net als Alex destijds bij PSV moet hij nog wennen. Toen ik met Alex aankwam, werd ik ook uitgelachen. Men vond hem te log. Maar toen hij erin stond, is hij er nooit meer uitgeweest."

Voormalig verdediger Jos van Eck verwacht veel van Senesi. "Ik had eerlijk gezegd gedacht dat hij er al zou staan. Je geeft geen zeven miljoen uit voor een speler die een half jaar de tijd nodig heeft", zegt hij daarover. "Ik maak hem niet mee op de training, maar op basis van de resultaten en wat ik zag van Feyenoord had ik hem er al in gezet."

Van Eck gaat verder: "Dit is toch het moment? Met Ié en Senesi heb je op papier een prima centrum. Ja, dan moet je Botteghin slachtofferen. Lullig dat hij aanvoerder is, maar je hebt Senesi niet voor niets gehaald."




Tags

senesi visser botteghin emmen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Verstandige teksten van Piet de Visser.

Senesi laten spelen ten koste van Botthegin, als Stam nu nog niet ziet dat Botthegin niet meer mee kan dan lijkt het mij beter dat hij ergens anders trainer gaat worden.
+3/-0

4 jaar geleden
Helemaal eens met deze opmerking van een voetbal kenner. Maar of Jaap zich daar iets van aan trekt?? Met de kerst zal het wel gebeuren. Doei Jaap je valt me tegen. Jeugd heeft de toekomst. Alleen niet bij Jaap.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Op de persconferentie heeft Stam aangegeven dat Senesi “stappen” maakt maar er nog niet is.
Als Stam meent dat Senesi slechter is dan Botthegin in zijn huidige vorm...........vul zelf maar in, toch een miskoop of een slechte trainer.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Stam met die onzin dat Senesi stappen maakt.Als die gozer nog stappen moet maken dan is er wel een hele grote fout gemaakt. Een speler die 7 mil kost hoort er gelijk te staan.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Senesi is een jonge speler. Ik vind het verhaal van Stam niet vreemd. Een goede CV heeft ervaring nodig. In dit geval moet hij leren in de dekking te spelen als mandekker omdat hij gewend is in de zone te verdedigen.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik denk dat hij Botteghin niet passeert maar dat Ie gaat banken. Zou niet logisch zijn maar hij gaat zijn aanvoerder niet laten banken.
+0/-1

4 jaar geleden
Van Eck gaat verder: "Dit is toch het moment? Met Ié en Senesi heb je op papier een prima centrum. Ja, dan moet je Botteghin slachtofferen. Lullig dat hij aanvoerder is, maar je hebt Senesi niet voor niets gehaald."

D U I D E L I J K
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg