Transparent
Inloggen
Sluiten

VAR-communicatie in Eredivisie voortaan ook op videoschermen in stadions

15 oktober 2019 10:00 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

VAR-communicatie in Eredivisie voortaan ook op videoschermen in stadions; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat vanaf de komende speelronde in de Eredivisie op de videoschermen in het stadion getoond zal gaan worden waarom een VAR-ingreep plaats vindt. Dit om het publiek duidelijk te maken waarom het duel stil ligt. De Eredivisieclubs hebben in overleg met de Eredivisie CV en de KNVB afgesproken dat de VAR-communicatie in de stadions vanaf deze week plaats zal gaan vinden. Omdat de stadions van FC Emmen, Fortuna Sittard en RKC Waalwijk nog niet beschikken over geschikte videoschermen zal daar nog geen communicatie getoond worden.

Op moment als een VAR contact zoekt met een scheidsrechter over een mogelijke herziening van een beslissing zal vanuit het ARAG KNVB Replay Center op een tablet ingevoerd worden om wat voor situatie het gaat. Het bericht zal dan direct op de videoschermen worden gepubliceerd.

Meer op KNVB.nl




Tags

var eredivisie knvb emmen fortuna rkc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris