Transparent
Inloggen
Sluiten

Nederland in De Kuip zonder Feyenoorders voorbij Noord-Ierland

10 oktober 2019 22:41
Foto: Pro Shots

Nederland in De Kuip zonder Feyenoorders voorbij Noord-Ierland; image source: Pro Shots

Het Nederlands Elftal heeft donderdag in De Kuip weten te winnen van Noord-Ierland. Het duel eindigde uiteindelijk in een 3-1 zege. Feyenoorders Kenneth Vermeer en Steven Berghuis kregen geen speeltijd.

Oranje kende lang veel problemen om tot kansen te komen, omdat de Noord-Ieren massaal voor de goal bleven hangen. Een kwartier voor tijd kwam Nederland zelfs op achterstand na enorme fouten van Matthijs de Ligt en Daley Blind.

Met een extra aanvaller in de ploeg wist Oranje het duel echter te kantelen. Via Memphis Depay werd het al snel gelijk, terwijl door doelpunten in blessuretijd van Luuk de Jong en opnieuw Depay alsnog werd gewonnen.




Tags

ierland kuip nederland depay oranje berghuis blind jong kantelen vermeer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Bijna weer uitgeschakeld door te ligt de man van 80 miljoen en blind prima speler maar geen verdediger (greep slecht in en viel toen op zijn kont pffff). Te ligt mist eerst de bal toen zijn man en probeerde de bal toen weg te slaan ongelofelijk. De Vrij is gewoon beter nu (misschien over een paar jaar niet meer) maar goed. Keepster Pielissen komt uit bij een voirzet in een volle 5 meter zo dom. Zonder Feyenoorders minder leuk. Zo oneerlijk geen berghuis in bloedvorm (okay sommige potten idd...) op de top van zijn carriere. Bergwijf zo slecht als rechtsbuiten. Dan gaat berghuis dus nooit spelen :\(.
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Eens over blind en de ligt. De vrij en ake mogen wel eens een kans krijgen als deze zo uit vorm zijn of matig presteren.

Koeman is de veroorzaker van deze bijna flater tegen noord Ierland. Blijft vast klampen aan spelers waarvan hij het eenmaal in zijn bol heeft gehaald dat die goed zijn.
Het nederlands elftal is continu in ontwikkeling dus blijf schaven aan je beste team en ga voor je beste team op dat moment. Koeman denkt als een club trainer... Echt een fout.
Koeman kan goed puin ruimen en een basis niveau neerzetten. Maar een team fine tunen lukt hem nooit en is te eigen gereid daarom is het geen top trainer. En zal het vaak mis gaan op belangrijke momenten.
Van de beek en proper zijn beide beter dan de roon op het middenveld. Maar koeman blijft gewoon de roon opstellen.
De light is niet in vorm maar we zetten hem gewoon weer in de basis.
Blind is steeds de zwakke schakel achter in maar blijft maar staan...

Je zou denken dat Koeman geleerd zou hebben van de verloren nations league finale maar nee hoor... We speelde in een oefen pot portugal in een 5-3-2 systeem van de mat maar koeman moest met zijn spelers en systeem tegen portugal spelen en tja dan verlies je... Koeman is een verdraait eigenwijs mannetje die steeds moet worden gered door dwight lodewegers die zijn verkeerde opstelling repareert.

Hoe lang het ook heeft geduurd voor hij hateboer niet meer als rechts back optie zag is zo ongelofelijk vreemd.
Ook vast klampen aan strootman en luuc de jong snap ik niet dat doelpunt verprutste luuc ook bijna en was meer geluk dan wijsheid dat hij die bal er in schopte. Van dijk voorin zetten als pinch hitter is veel effectiever en heb je weer ruimte in de selectie voor een beter talent of mss een veel agressievere weghorst proberen die het in duitsland prima doet.

Bergwijn heeft inderdaad moeit met scoren maar kan wel voetballen.

Ik zou 5-3-2 spelen.

de pay malen
van de beek
f de jong wijnaldum
babel/vilhena ake van dijk de vrij/de light bergwijn/lens
cilissen/krull

(ja ook lens weer eens een kans geven in die rol zou hij prima kunnen acteren net als babel op links)

Stengs, Ihattaren en dilrosun snel meenemen ga je een hoop plezier aan beleven.
En waarom krijgt fosu-mensah geen kans meer? Deed het ook niet slecht als back en op meerdere posities inzetbaar.

Cilissen vind ik wel steeds meer een probleem worden op doel ieder afstandsschot lijkt er bij hem in te gaan. Heel barca leek die zwakte bij hem te kennen want tegen valencia schopte ze alle afstandsschoten er bij hem in. hopelijk breekt er snel een top talent als keeper door of mss kan krull zijn vorm hervinden.
Als wing backs zet ik werkers neer die kunnen voetballen en loop vermogen hebben en kracht. Heb je meer aan dan een blind die geen snelheid heeft en zuinigjes speelt met soms een goeie pas. En dumfries kan niet meevoetballen dus schrijnend om te zien als je met tempo probeert een verdedigende tegenstander kapotte spelen. (maar koeman stelt hem gewoon op zucht...)
Een blok van 3 voor cilissen verbloemt ook dat Cilissen behoorlijk wat zwaktes heeft als keeper.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.397 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida hancko kloese lien middenveldert nha nieuwkoop slot stengs tai thao timber tin truc wehave wieffer yoda