Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'Er waren veel dingen vandaag die beter moeten en anders moeten'

6 oktober 2019 21:23

In gesprek met Fox Sports was Jaap Stam niet te spreken over het spel van zijn ploeg. "Er waren veel dingen vandaag die beter moeten en anders moeten, want anders geef je die doelpunten niet zo makkelijk weg", aldus Stam. "Daarnaast zaten er ook momenten bij na de 1-1 waarin je de hoop hebt zelf door te kunnen drukken en de tweede te kunnen maken. We zijn in situaties geweest waarin als we een betere keuze gemaakt hebben we die mogelijkheid ook gehad zouden hebben, maar dat deden we niet."

Stam ging verder: "We gaven de doelpunten zo makkelijk weg door de duels niet te winnen, de bal die er tussenin viel of een inspeelbal waardoor het omschakelmoment daar was voor de tegenstander. Dat is voor iedereen frustrerend. Je wil dat je ploeg constant is in alles wat je doet."

De trainer van Feyenoord had nog wel het gevoel dat zijn ploeg de wedstrijd kon kantelen. "Als je de tweede helft goed begint, komen de mogelijkheden wel. Zij zouden dan op een dusdanige manier gaan voetballen dat ze verder gingen inzakken en de voorsprong wilden vasthouden", zei hij daarover. "Als je dan rustig aan de bal blijft, kon je er rondom heen spelen en kreeg je vanzelf de mogelijkheden. Alleen voordat we op de bank zaten, lag hij in het mandje bij ons. Dan wordt het nog moeilijker voor je."


Tags

stam fox frustrerend inspeelbal inzakken kantelen mandje omschakelmoment tussenin

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado advocaat afgang assaidi ayoub bazoer berghuis bizar blaak botteghin cruz fer geertruida hanegem hassel kocku kokcu kristensen larsson marwijk nederland oranje realist senesi sinisterra socrates spelend toornstra vitesse