Transparent
Inloggen
Sluiten

Rick Karsdorp: 'Na die goal was ik helemaal leeg'

3 oktober 2019 22:35

Rick Karsdorp gaf in gesprek met Fox Sports aan na 75 minuten al last te hebben gehad van kramp. "Het schoot toen al in allebei mijn kuiten en ook in mijn hamstring", aldus Karsdorp. "Je weet dan dat het moeilijk en zwaar is. Ik zag op een gegeven moment ruimte en dacht dat ik misschien nog één keer zou kunnen gaan. Dat het uiteindelijk een goal wordt, is heel mooi meegenomen. Maar daarna was ik helemaal leeg."

Bij de rechtsback kwam een hoop emotie los na zijn treffer. "Iedereen kent mijn verhaal. Het was ook een beetje frustratie. Ik heb natuurlijk wat mee gemaakt hier met een groepje van twintig of dertig supporters", zo gaf hij aan. "Ze stuurden berichten gericht naar mijn vrouw en kind toe. Als je net een kleine hebt van drie weken is dat moeilijk om te verwerken. Ik heb er een week mee rond gelopen, maar uiteindelijk weet je dat er 50.000 man hier wel voor jou zijn. Dan vind ik dat je het met hun moet vieren."

Karsdorp ging verder: "Op het laatst maakte ik een hartje naar mijn vrouw toe. Ik heb heel veel respect voor haar. Het was ook voor haar moeilijk als je veel berichten leest over die kleine. Ik ben enorm trots op haar, maar ook trots op het team. Berichten zal ik nu ook niet meer lezen. Het zullen nu wel leuke berichten zijn, maar dat kan volgende week zo maar anders zijn. Ik ben er een beetje klaar mee."

De verdediger kreeg de opmerking dat hij voor dit soort avonden was terug gekomen naar Feyenoord. "Niet alleen voor dit. Ik wil gewoon lekker voetballen en laten zien wat ik kan", zei hij daarover. "Dit was daar de perfecte avond voor. Ik heb het in mijn eerste periode al meegemaakt met Sevilla-thuis en Manchester United-thuis die we allebei hebben gewonnen. Porto is gewoon een Europese topclub. Alleen maar in De Kuip kun je zo met 2-0 winnen."




Tags

karsdorp fox hartje kind kramp kuip kuiten porto sevilla stuurden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki