Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'We hebben vandaag voor iedere meter gestreden'

3 oktober 2019 22:27

In gesprek met Fox Sports gaf Jens Toornstra aan erg blij te zijn met zijn treffer. "Hij kwam lekker om echt hard te volleren, maar er stond een speler voor. Daarom deed ik het een beetje op gevoel", aldus Toornstra. "Het is sowieso heerlijk als hij er in gaat, maar als hij er in gaat zoals jij het van te voren bedenkt is het alleen maar extra mooi."

Volgens de middenvelder was het een typische Europese avond in De Kuip. "Zo zou het iedere keer moeten zijn, maar dat kan niet altijd", zo gaf hij aan. "We hebben als team goed gespeeld. In de eerste helft kwamen we er een paar keer voetballend goed uit. In de tweede helft begonnen we goed en maken we een goal. Daarna zijn we iets meer gaan verdedigen, maar wel als team en ook compact. We hebben vandaag voor iedere meter gestreden."

Toornstra is bijna weer volledig fit. "In de laatste drie wedstrijden heb ik veel gespeeld afgelopen zeven, acht dagen", zei hij daarover. "Ik merk wel in de laatste fase van wedstrijden net het stukje energie heb wat ik normaal gesproken wel heb. Maar dat is een kwestie van wedstrijden blijven spelen en dan komt dat ook goed."




Tags

toornstra bedenkt compact fox kuip kwestie volleren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer