Transparent
Inloggen
Sluiten

'Aandelen Sportclub Feyenoord verkocht aan de Kromme Zandweg B.V.'

2 oktober 2019 22:28 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Aandelen Sportclub Feyenoord verkocht aan de Kromme Zandweg B.V."; image source: Pro Shots

RTV Rijnmond weet te melden dat de meerderheidsaandelen voor Stadion Feijenoord B.V. naar de Kromme Zandweg B.V. zullen gaan. Tijdens een bijzondere algemene ledenvergadering van Sportclub Feyenoord heeft liefst 92 procent gestemd om de aandelen te verkopen aan de Kromme Zandweg B.V. Ook Stichting Vrienden van de Kuip had een bod uitgebracht op de aandelen.

Meer op RTV Rijnmond
Tags

sportclub kuip rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Kuijt007 (geschorst)
4 jaar geleden
Mooi, volgende stap naar het nieuwe stadion is genomen.
Tegenstanders zijn verder buitenspel gezet.

Hopelijk kunnen we ons nu eens op de toekomst gaan richten.
+4/-0

4 jaar geleden
Fantastisch nieuws. Inderdaad op naar het nieuwe stadion. De KUIP blijft DE KUIP....dat staat vast.
+3/-0

4 jaar geleden
Kromme Zandweg BV? Het is toch niet te volgen, al die BV,s.
+1/-0

4 jaar geleden
Bijzonder hoe mensen denken dat een nieuw stadion wat gaat opleveren. Seizoenkaarten gaan onbetaalbaar worden en met hetzelfde zootje in het Maasgebouw wordt het nooit wat...
+2/-3

 
Kuijt007 (geschorst)
4 jaar geleden
Bijzonder dat bepaalde mensen maar blijven geloven dat in De Kuip blijven iets gaat opleveren. Seizoenskaarten zullen ook daar onbetaalbaar gaan worden en de faciliteiten worden alleen maar slechter. Commercieel is er niks meer te behalen en alle vernieuwbouw plannen zijn onhaalbaar, niet toereikend gebleken.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Laat nou eerst eens wat op het veld zien voor er straks geen hond meer komt ,
haal nou eerst eens een paar spelers die vooruit denken en ga dan over een x aantal jaren nog eens kijken of dit nodig is..
en ga nou met al die bv tjes die zich er nu mee bemoeien 1 front vormen , en zo weer eens een fatsoenlijk elftal neer te zetten, als ik naar de Kuip ga van mij uit dan ben ik met alle kosten 90 euro kwijt dat is dit gammele zooitje echt niet waard
,,,,En ik ben niet de enige uit mijn omgeving die er zo over denkt,,,Eerst een bestuur dan een een Td en niet na de kerst sla nu spijkers met koppen stelletje tobbers
+1/-0

 
4 jaar geleden
Niet alleen seizoenkaarten. Ook losse kaarten zullen aanmerkelijk duurder worden. Gisteren voor mijn eigen vakkie N ruim €73.00 Dat kan toch bijna niemand meer opbrengen? Belachelijk die hoge prijzen. Voetbal is voor de gewone mens met normale toegangsprijzen.
+2/-0

4 jaar geleden
Van hetzelfde zooitje moet er al 2/3 worden vernieuwd .
+1/-0

4 jaar geleden
Feyenoord gaat met het nieuwe stadion straks echt niet het 'Bayern Munchen aan de Maas'worden zoals ze tijden geleden is wijsgemaakt hier door de Eppo's en Buijsentjes. Ook worden de kansen op meer successen / kampioenschappen niet groter met meer geld. Die argumenten zijn allang ontkracht !

Desalniettemin mag de bouw van mij morgen starten , tis toch weer een mooi megaproject !
+1/-0

 
4 jaar geleden
Van mij mag de nieuwbouw ook morgen starten, verwacht alleen weinig sportieve verbetering door dat nieuwe stadion.
Richt je pijlen maar op de opleiding en scouting daar verwacht ik meer van.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik heb de plannen voor een nieuw stadion altijd interessant gevonden , omdat het een megaproject is. Ook de optie Varkenoord destijds was in mijn ogen een goede. Het forum was op gegeven moment zo bezeten ervan , dat het daardoor vergald werd.

Maar Feyenoord City - ik blijf het een kitscherige kotsnaam vinden - gaat er zeker komen , met overheidssteun. Zo hoort het ook. De gemeente kan nog even tijdrekken , maar uiteindelijk begint men wel met de bouw. Met van den Herik had er allang een nieuwe moderne Kuip gestaan , maar die kans is allang verspeeld. Ik weet ook niet wat beter was geweest.
+1/-0

4 jaar geleden
Uiteindelijk is alles vergankelijk en zal ook de Kuip plaatsmaken voor iets nieuws; iets beters. Maar of Feyenoord met het beoogde nieuwe stadion als onderdeel van het Feyenoord City plan ook echt 'beter' af zal zijn, dat betwijfel ik.

Ik vind dat de discussie omtrent de risico's van zo'n groot plan teveel en te vaak van tafel worden geveegd onder het mom van 'negativisme', in plaats van dat er écht serieus mee wordt omgesprongen door de pleitbezorgers en voorstanders van dit plan.

Verder ben ik er persoonlijk geen voorstander van dat het plan zo 'afhankelijk' is van overheden. En dan bedoel ik niet alleen de financiele steun van de gemeente, maar bijvoorbeeld ook de ondertunneling/omlegging van het spoor (waar Pro Rail bij komt kijken) en het verleggen van een cruciale waterleiding. Wil je als cluppie écht onderdeel uitmaken van een plan met zoveel partijen en belanghebbenden?

Het had zoveel simpeler gekund. Feyenoord had in mijn ogen moeten gaan voor de optie 'Varkenoord'. Van de gemeente had men een grote lap grond ergens in de polder rond Rotterdam moeten aankopen voor een hypermodern jeugd- en trainingscomplex. Uit de stad ermee. De Kuip tegen de vlakte, want anders 'boks' je in een nieuwe onderkomen alleen maar op tegen de mythe die zij was. Kan je niet winnen. Een nieuw stadion waar voetbalbeleving op de allereerste plaats staat op de plek van Varkenoord en de rest van de grond eromheen (de Kuip, 1908, etc.) ontwikkelen met kantoren, woningen, horeca, etc.

Ik denk dat zo'n plan gemakkelijker 'rondrekent' dan Feyenoord City. En je bent van minder partijen afhankelijk.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.649 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna carranza caru containers eredivisie excelsior geertruida gijs groen jon kraaij mats milambo orban oussama rusland smal socrates timber trump twente ueda westen wieffer willykment