Transparent
Inloggen
Sluiten

Luis Sinisterra voor het eerst opgeroepen voor nationale elftal van Colombia

1 oktober 2019 22:08 - Nicolas Sierra
Foto: Pro Shots

Luis Sinisterra voor het eerst opgeroepen voor nationale elftal van Colombia; image source: Pro Shots

Luis Sinisterra is opgeroepen voor het nationale elftal van Colombia. Dat meldt de Colombiaanse journalist Nicolas Sierra via Twitter. Voor de aanvaller van Feyenoord is het de eerste keer dat hij is opgeroepen. Colombia speelt deze maand vriendschappelijke wedstrijden tegen Chili en Algerije. Sinisterra speelde dit seizoen 10 wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij 2 doelpunten maakte en 3 assists gaf.


Discussieer mee op de forums


Tags

colombia sinisterra algerije chili

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Mooi voor hem! Echt een openbaring op het veld, dat had ik vorig jaar nog niet verwacht. Zo zie je maar, wennen, vertrouwen, op de juiste plek in het juiste systeem (alhoewel 442 misschien nog wel beter past). Dat zijn belangrijke dingen en lijkt me ook nog een aardige gozer! Ik heb niks met al die machos en tokkies in het voetbal.
+1/-0

8 maanden geleden
Sinisterra, een speler waar Feyenoord zuinig op moet zijn. Hij hoort sowieso te spelen. Balvaardig, hij kan een een mannetje passeren. Zo,n type speler heeft Feyenoord lang niet gehad.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony arsenaal arsenal beek benig bestlander brandon chobyong dribbel elia fer filip gemeente gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kkd kokcu kopsterke kuip lulring nac paspoort ramesoe