Transparent
Inloggen
Sluiten

Luis Sinisterra voor het eerst opgeroepen voor nationale elftal van Colombia

1 oktober 2019 22:08 - Nicolas Sierra
Foto: Pro Shots

Luis Sinisterra voor het eerst opgeroepen voor nationale elftal van Colombia; image source: Pro Shots

Luis Sinisterra is opgeroepen voor het nationale elftal van Colombia. Dat meldt de Colombiaanse journalist Nicolas Sierra via Twitter. Voor de aanvaller van Feyenoord is het de eerste keer dat hij is opgeroepen. Colombia speelt deze maand vriendschappelijke wedstrijden tegen Chili en Algerije. Sinisterra speelde dit seizoen 10 wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij 2 doelpunten maakte en 3 assists gaf.




Discussieer mee op de forums


Tags

colombia sinisterra algerije chili

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Mooi voor hem! Echt een openbaring op het veld, dat had ik vorig jaar nog niet verwacht. Zo zie je maar, wennen, vertrouwen, op de juiste plek in het juiste systeem (alhoewel 442 misschien nog wel beter past). Dat zijn belangrijke dingen en lijkt me ook nog een aardige gozer! Ik heb niks met al die machos en tokkies in het voetbal.
+1/-0

4 jaar geleden
Sinisterra, een speler waar Feyenoord zuinig op moet zijn. Hij hoort sowieso te spelen. Balvaardig, hij kan een een mannetje passeren. Zo,n type speler heeft Feyenoord lang niet gehad.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda