Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'De spelers hebben het gewoon heel goed gedaan'

29 september 2019 19:12

Jaap Stam gaf in gesprek met Fox Sports aan heel blij te zijn met de uitslag tegen FC Twente. "Als je in zo'n week, waarin je drie wedstrijden speelt, zo terug kan komen en dit kan leveren, ben je heel blij met deze score. We hebben bovendien ook nog een hoop kansen gecreëerd", aldus Stam. "De spelers hebben het gewoon heel goed gedaan. De dingen die we besproken hebben, hebben ze goed opgepakt. Je ziet nu dat het er uit komt en je kwaliteit kan leveren. Dan kun je wedstrijden gaan winnen."

De ploeg liet zich nu niet leiden door de geluiden vanaf de tribune. "Ik begrijp het aan de ene kant wel, omdat men dat wil zien. Maar als team kun je niet 95 minuten lang alleen maar honderd procent druk geven. Helemaal niet tegen een ploeg die goed kan voetballen", zo gaf hij aan. "Je moet dan de momenten zoeken waarop je dat wel kan doen. Uiteindelijk probeer je dat vandaag met vlagen. Het aansluiten was ook heel erg goed en dan geef je erg weinig weg. Voetbal valt en staat bij het uitvoeren en blijven uitvoeren van je taken. Op die manier kom je met de kwaliteiten die je hebt tot resultaten. Dat was vandaag duidelijk zichtbaar."

Stam kijkt al uit naar de wedstrijd van donderdag. "Dat wordt weer een leuke wedstrijd en weer een wedstrijd waarin we volle bak moeten. Het is wel een ploegje met aardige kwaliteiten", zei hij daarover. "Het wil niet zeggen dat we kansloos zijn tegen een club met die historie en die kwaliteiten. Alleen valt het weer bij wat je zelf gaat leveren. Als je het daarin goed doet en je eigen kwaliteiten laat zien, kun je ook tegen dat soort ploegen resultaten halen."




Tags

stam fox historie ploegje twente vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot stengs sugawara timber ueda vertekent wieffer willykment woerts yoda zerrouki