Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Ik geloof echt nog in de kracht van deze selectie als iedereen fit is'

28 september 2019 07:29 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Steven Berghuis: "Ik geloof echt nog in de kracht van deze selectie als iedereen fit is"; image source: Pro Shots

Steven Berghuis gelooft nog altijd in de kracht van de selectie van Feyenoord als iedereen fit is. Dat geeft hij aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "We hebben veel pech met blessures. Tegen AZ waren Jørgensen, Fer en Karsdorp er niet bij. Je ziet dat we dat niet kunnen opvangen", aldus Berghuis. "We werden weggespeeld door AZ. Dat is een pijnlijke en harde conclusie, maar zo is het wel. AZ heeft het beter voor elkaar. Dat voelt slecht, maar we moeten het snel omdraaien."

De aanvaller maakt zich wel zorgen. "Hoe makkelijk we doelpunten weggeven, hoeveel ruimtes we laten. Zelf de tegenstander geen pijn doen met loopacties en creativiteit en loopvermogen", zo geeft hij aan.

Na de wedstrijd tegen AZ werd er vooral gesproken over de overtreding van Berghuis vlak voor rust. "Ik zet een tackle in, op het randje. Rood had zeker gekund. Ik raak hem van achteren, dat is niet het moment om zo'n tackle in te zetten. In één seconde gebeurt het. Er is frustratie dat het niet loopt en dan zet je die tackle in. Ik heb hem niet willen blesseren", zegt hij daarover. "Dit is de speler en persoon die ik ben. De emotie is ook mijn kracht en ik wil dat niet verliezen, maar het sloeg nu net de verkeerde kant op. Daar loop ik niet voor weg."




Tags

berghuis fer karsdorp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Wat maakt het nog allemaal uit,het seizoen is voor Feyenoord en wij als supporters alweer voorbij. Feyenoord in Europa zie ik al helemaal niet zitten.
+1/-0

4 jaar geleden
Steven Berghuis heeft gelijk! Feyenoord herpakt zich wel , en dan eindigen ze de competitie net zoals in het seizoen 1989-1990. Met ongeveer dezelfde cijfers op het eind.

Dat seizoen hadden ze op een enkeling na ook bagger op het veld staan.En er waren veel minder toeschouwers in de oude Kuip met toen nog staanplaatsen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg