Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord na nieuwe wanvertoning kansloos onderuit tegen AZ

26 september 2019 21:53
Foto: Pro Shots

Feyenoord na nieuwe wanvertoning kansloos onderuit tegen AZ; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft donderdagavond opnieuw een flinke flater geslagen. De ploeg ging in eigen huis met ruime cijfers onderuit tegen AZ. In De Kuip eindigde het in 0-3. Feyenoord blijft daardoor in het rechterrijtje staan.

Feyenoord kende een moeizame start van de wedstrijd en zag vooral de bezoekers meerdere malen gevaarlijk opkomen. Halverwege de eerste helft kreeg de ploeg van Jaap Stam pas enkele kansen en dat waren er direct drie in kore tijd, waarbij Jens Toornstra de lat raakte. Al snel zakte Feyenoord echter weer weg en had AZ weer het beter van het spel. Dat leidde vlak voor rust dan ook tot de voorsprong voor de Alkmaarders nadat Boadu de bal na een goede aanval kon binnen tikken.

Bij rust mocht Feyenoord bovendien blij zijn dat het nog met elf man op het veld mocht staan, aangezien Steven Berghuis met een harde tackle van achteren doorging op Koopmeiners. De aanvaller kwam echter goed weg met geel en ook de VAR was het eens met de beslissing van scheidsrechter Kamphuis.

Vlak na rust viel plotseling de 0-2 toen een schot van richting werd veranderd door Edgar Ié en daarmee de bal achter Kenneth Vermeer kwam. Feyenoord was het weer helemaal kwijt en zat geen moment meer in de wedstrijd. Goede kansen kreeg het de gehele tweede helft niet en vlak voor tijd werd het nog erger toen Eric Botteghin weggleed en Idrissi de 0-3 kon maken.




Tags

wanvertoning berghuis boadu botteghin flater idrissi kamphuis koopmeiners kore kuip malen opkomen rechterrijtje stam toornstra var vermeer weggleed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda