Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord benoemt Mark Koevermans tot algemeen directeur ad-interim'

24 september 2019 15:54 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord benoemt Mark Koevermans tot algemeen directeur ad-interim"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Feyenoord de positie van algemeen directeur heeft kunnen invullen. Commercieel directeur Mark Koevermans is op interim-basis benoemd tot algemeen directeur van de club. Reglementen van de KNVB schrijven voor dat binnen zestig dagen na het vertrek van een algemeen directeur de club met een nieuwe naam moet komen. Feyenoord blijft ondertussen op zoek naar een definitieve opvolger van Jan de Jong.

Woordvoerder Raymond Salomon heeft tegenover het AD het nieuws bevestigd. "Aangezien de procedure om te komen tot de aanstelling van een nieuwe algemeen directeur nog niet volledig is afgerond, heeft Feyenoord commercieel directeur Mark Koevermans bij de bond opgegeven als ad interim CEO", aldus Salomon. "Waardoor de lopende procedure om te komen tot een CEO de komende tijd weliswaar voortvarend maar ook zorgvuldig en weloverwogen kan plaatsvinden."

De functie van technisch directeur wordt moment ook op interim-basis vervult. Sjaak Troost is tijdelijk de technische baas van Feyenoord, maar de club is ook daarvoor nog altijd op zoek naar een definitieve opvolger.

Meer op AD.nl
Tags

koevermans ceo procedure salomon jong knvb opgegeven reglementen troost vervult voortvarend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Waar is onze opperbaas Toon nu mee bezig? Gaat hij een seizoen wachten op een Eenhoorn die (naar mijn mening) niet bij onze club past; moeten we nu al dankbaar zijn als die honkballer volgend seizoen afdaalt naar R'dam? En dan de TD, klopt het echt dat we godbetert zelfs met Foeke Booy zijn gaan praten?? Dat is werkelijk de allerergste sneaky bal in het Nederlandse voetbal. Als dit namen zijn waar onze voorzitter van de RvC zijn pijlen op richt, dan zijn we toch echt het lachertje van Europa geworden.
+2/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Waar zijn ze in vredesnaam mee bezig bij Feyenoord.

Van Bodegom zou alles wel even regelen, een nieuwe TD en AD en tevens geldschieters die wel even vele miljoenen in de club zouden steken.

Dat laatste tegen inlevering van zeggenschap dus dat dit nog niet is doorgegaan vind ik prima.

Wat rest is heel weinig, een matig tot slecht presterend elftal een trainer die ook niet echt uitblinkt in tactisch vernuft en geen invulling van de belangrijkste functies binnen een prof organisatie.
Tevens een selectie met een zeer lage transferwaarde.
Soms verlang ik echt terug naar de tijden van van den Herik.
+1/-0

4 jaar geleden
Denk niet dat het alleen aan Feyenoord ligt, er zijn natuurlijk maar een beperkt aantal kandidaten en die hebben volgens mij niet veel zin. Ik denk nog steeds dat Stam geen slechte keuze is, maar valt op het moment niet mee om resultaten te behalen. Maar we hebben bijna een nieuwe selectie en dus zal het wel even duren voor dat allemaal draait. Misschien maar beter dat ze nu niet in alle haast zomaar iemand aanstellen waar ze volgend jaar weer vanaf willen. Laten we dit maar zien als interim jaar en zorgen dat we in de loop van het seizoen alles op orde krijgen
+1/-0

4 jaar geleden
Duidelijk verhaal:

Koevermans overbrugt tot (hooguit) de winterstop. Dan moet Eenhoorn komen ( beslis nu maar Robbert, AZ was al op zoek naar een opvolger)
de TD zal ook in de winterstop Jordy Cruyff worden ( dan kan hij weg uit China)

Dus nog een paar maanden interim bestuurders.
+1/-0

4 jaar geleden
Doem-scenario : interims, zelf-verklaarde pauzen,onevenwichtige selectie, trainer die de weg kwijt raakt.
Misschien dat iedereen mij er op zal aanvallen, maar volgende opties ?
Toch de GKL ondanks zijn vage handel en wandel, hij is een echte manager en een met visie,staat ergens voor, Boskamp adviseur ( hijgt, puft en klept soms te veel maar staat er als een blok en heeft visie ), Olde Riekerink ter vervanging van Stam ?
+1/-1

 
4 jaar geleden
Ja kan hij nog meer stichtingen en bv's openen, de VVF uitkopen met geld van een vage cypriotische bv en zelf 12% rente opstrijken.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Jan Boskamp ? Als iedereen al 10.383 x heeft gezegd dat Robert Eenhoorn naar Feyenoord komt , dan verschijnt er op deze site een nieuwsbericht met de mededeling van Jan Boskamp dat Feyenoord Robert Eenhoorn wil! Man man man ..

Jan is een goedzak , een prima kerel. Maar let eens op als hij bij Veronica Inside zit. Hij heeft werkelijk nooit iets nieuws te melden,alleen maar oppervlakkigheden. Komt ook nooit doortastend of slim uit de hoek , maar altijd voorspelbaar. Zal ook nooit duidelijk zijn eigen mening ergens over geven.

Nee,die zou ik geen rol geven op adviseurs of management niveau. Schiet daarvoor echt tekort.

En Herik ? Die prachtige tijd is geweest. Hoeft van mij ook niet meer. Ja , wel alstie de club tegen 25% rente geld gaat lenen want die 12% was goed beschouwd ook maar aan de karige kant. Riekte bijna naar wanbeleid..
+1/-0

 
4 jaar geleden
Oké, jullie hebben zeker een punt, maar ik word echt niet vrolijk van type Koevermans, Troost, Eenhoorn, Kuyt, Jordi Cruyff, om maar namen te geven die circuleren. We moeten echte managers hebben met ervaring en visie èn een Feyenoord-hart hebben. Ik vrees dat we op bepaald moment zo zwalken dat we kapseizen, een gekapseisde club krijg je niet meer recht.
+2/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior geertruida gijs groen hancko jon kraaij mats milambo orban oussama poetin rusland smal socrates trump twente westen wieffer willykment