Transparent
Inloggen
Sluiten

Arie Haan: 'Feyenoord gaat echt nog een hoop lol aan Marcos Senesi beleven'

24 september 2019 08:20 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Arie Haan: "Feyenoord gaat echt nog een hoop lol aan Marcos Senesi beleven"; image source: Pro Shots

Volgens oud-Feyenoord trainer Arie Haan hoeft niemand zich zorgen te maken over Marcos Senesi. Dat geeft hij aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Die jongen gaat zijn draai heus wel vinden. Hij is sterk aan de bal, speelt ook wel met lef. En verdedigen kunnen al die Argentijnen wel", aldus Haan. "Ja, zijn debuut was niet best. Nou en? Ik denk echt dat Feyenoord nog een hoop lol aan hem gaat beleven."

Haan had in zijn periode bij Feyenoord ook te maken met enkele Argentijnse spelers. "Ik kan me nog wel herinneren dat de totaal nieuwe omgeving echt impact had op die jongens", zo geeft hij aan. "Die gasten waren gewend om tien uur 's avonds een enorme steak te eten. Dat klinkt als een detail, maar alle kleine dingen samen zorgen ervoor dat je altijd een aanpassingsperiode nodig hebt."

Het was voor Senesi bovendien lastig om te moeten debuteren in een ploeg die niet draaide en zonder zelfvertrouwen speelde. "Ga dan meer eens de boel op sleeptouw nemen. Dat is heel moeilijk als je nog nooit een wedstrijd met je ploeggenoten hebt gespeeld", zegt Haan daarover. "Het zijn vaak mannetjes, maar wel gevoelig. Even met zo'n jongen praten na een vervelend debuut, even uitleggen dat het nu ineens om hem gaat. Als Feyenoord had gewonnen, was het een slippertje geweest. Nu het 3-3 werd, is zijn matige debuut direct een item. Ach, hij zal in Argentinië ook wel wat gewend zijn."




Tags

haan senesi argentinie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
We gaan het as. donderdag zien tegen AZ .
+1/-0

4 jaar geleden
Kun je natuurlijk ook wel wat cynisch opvatten ...
+2/-0

4 jaar geleden
Ach Arie Haan. Ook uit een periode om heel snel te vergeten, in dat opzicht wel paralellen met dit seizoen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Wij hebben nog veel LOL beleefd aan Arie Haan .
+1/-0

4 jaar geleden
Los van de vraag of Senesi wel of geen geslaagde aankoop is, op basis van zijn debuut kun je onmogenlijk een eerlijk oordeel vellen. Dat debuut was ongelukkig, maar dat had weinig te maken met zijn kwaliteiten of het gebrek daaraan.

Wie invalt in een ploeg die zó speelt (zwalkend, los zand, in geen enkel opzicht een 'team'), in no-time zo ongelukkig tegen een gele kaart aanloopt (niets aan te doen, hij kon de speler niet zien aankomen) en de rest van de wedstrijd waarin je achteruit wordt gedwongen met de handrem erop moet spelen, en ook nog eens op dat klote-kunstgras moet voetballen; ga dan maar eens een lekkere prestatie neerzetten.

Gauw vergeten dit. Opnieuw beginnen. Z'n transfersom geeft geen garanties dat hij een goede voetballer is, maar dit debuut geeft ook geen garanties dat hij een miskoop is.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.401 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot stengs tai thao timber wieffer yoda