Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord had het vorig seizoen lang lastig met Emmen, maar won wel ruim

21 september 2019 09:20

Aanstaande zondag treft Feyenoord met FC Emmen de huidige nummer 16 van de Eredivisie. De uitwedstrijd op de De Oude Meerdijk kan voor de ploeg van Jaap Stam gebruikt worden om de kater van het duel tegen Rangers FC gedeeltelijk weg te spoelen.

Aangezien FC Emmen vorig seizoen voor het eerst in de clubhistorie in de Eredivisie uit kwam, zal het duel van zondag de tweede keer worden dat beide ploegen elkaar in Emmen treffen in competitieverband. Vorig seizoen had de ploeg het lange tijd lastig op het kunstgras, maar werd uiteindelijk wel een ruime 1-4 zege gehaald.

Feyenoord speelde ook al eens in Emmen voor de beker. In het seizoen 1987/1988 werd met 1-3 gewonnen. Een oefenwedstrijd in het seizoen 2007/2008 ging met 2-3 gewonnen.




Tags

emmen eredivisie kater meerdijk rangers spoelen stam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.435 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul hulshoff jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki