Transparent
Inloggen
Sluiten

Rick Karsdorp: 'Er ging een heleboel mis'

20 september 2019 00:24

Rick Karsdorp gaf in gesprek met RTL 7 aan dat er een heleboel mis ging met Feyenoord. "We beginnen nog goed, maar dan krijgen we opeens een penalty tegen en zijn we compleet de kluts kwijt", aldus Karsdorp. "Je komt te laat, krijgt geen grip op de wedstrijd. We zetten niet voldoende druk en verliezen ieder duel. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is zonde, want als je zoals in de tweede helft speelt ook in de eerste helft doet, krijg je een compleet andere wedstrijd."

Jaap Stam was in de rust boos. "Hij zei dat het anders moest, maar dat wisten we als groep ook", gaf de rechtsback aan. "Je voelt dat je geen grip op de wedstrijd hebt. In de rust hebben we dat recht gezet en dan zie je in de tweede helft dat je wel kan voetballen."




Tags

karsdorp heleboel kluts stam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.355 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda