Transparent
Inloggen
Sluiten

Leroy Fer: 'Ik wilde één ding: voor Feyenoord spelen'

19 september 2019 09:57 - Voetbal International
Foto: Pro Shots

Leroy Fer: "Ik wilde één ding: voor Feyenoord spelen"; image source: Pro Shots

In gesprek met Voetbal International geeft Leroy Fer aan blij te zijn dat hij weer terug is bij Feyenoord. Zijn zoontje speelde daar een belangrijke rol in. "Mijn zoon is vier jaar, supportertje van Feyenoord, hij is er zo vaak mogelijk bij als ik moet spelen. Ja, dat vind ik prachtig en daarvoor ben ik dankbaar", aldus Fer. "Er waren meer clubs die me wilden hebben, best mooie clubs ook, uit goede voetballanden, maar ik vond het gewoon tijd om naar huis te gaan. Die kleine is op een leeftijd dat hij naar school moet en ik heb liever dat hij dat in Nederland doet."

De middenvelder ging zelf ook nadenken wat hij nog wilde. "Ik wilde één ding: voor Feyenoord spelen. Dat heeft altijd in mijn hoofd gezeten, sterker nog, toen ik de club in 2011 verliet, zei ik meteen dat ik de ambitie had ooit terug te keren", zo geeft hij aan. "Destijds leek dat niet zo’n goed idee, het was alsof de mensen mij de stap naar FC Twente nooit zouden vergeven. Maar toen ik scoorde tegen Hapoel Beer Sheva voor de Europa League, hoorde ik het stadion mijn naam scanderen."

Fer gaat verder: "Dat deed me heel veel, het voelde alsof ik weer geaccepteerd werd en de manier waarop ik die goal vierde, liet ook wel zien dat ik heel blij was. Toen was ik écht terug, zó voelde het."

Meer op Voetbal International
Tags

fer hapoel nederland sheva twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb vertrouwen in deze jongen .. vanavond kan en moet hij de ploeg aan de hand nemen omdat hij de enige Feyenoorder is die bekend is met het soort voetbal dat Rangers speelt. Dus ook ik verwacht een hoofdrol van hem en ben optimistisch gestemd!
+1/-0

4 jaar geleden
Bewijst tot nu toe een echte versterking te zijn, top dus dat hij weer terug is.
+3/-0

4 jaar geleden
Is dramatisch, net als de rest vanavond.
+1/-0

4 jaar geleden
Leroy schijnt te denken dat wij achterlijk zijn. De manier waarop hij vertrok ben ik echt niet vergeten. Onvergelijkbaar met Gini die in dezelfde periode ging, maar dan door de voordeur. Gini is dan ook altijd welkom terug, voor Leroy geldt dat wat mij betreft niet. Dat men hem inmiddels een belangrijke speler vindt voor dit team begrijp ik helemaal niet. Hij heeft voortdurend ruzie met de bal en een veel te lage handelingssnelheid. Heerlijk zo'n duo met Tapia als "blok" op het middenveld, garantie voor billenknijpen en voortdurende ergernis.
+1/-1


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.785 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bijlow democraten geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk pedersen primary priske read sebaoui slot smal socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki