Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord bereikt principeakkoord met Lutsharel Geertruida over nieuw contract

18 september 2019 14:22 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord bereikt principeakkoord met Lutsharel Geertruida over nieuw contract; image source: Pro Shots

Via de officiële website heeft Feyenoord bekend gemaakt dat het een principeakkoord heeft bereikt met Lutsharel Geertruida over een nieuw contract. De 19-jarige verdediger zal nu tot 2022 vastliggen in De Kuip. Zijn huidige contract zou na dit seizoen al aflopen. Geertruida kwam in 2012 in de jeugdopleiding van Feyenoord terecht en maakte in oktober 2017 zijn officiële debuut.

De verdediger is blij met zijn nieuwe contract. "Jarenlang reed ik dagelijks met de tram langs De Kuip en liep ik naar Varkenoord. Toen ik een aantal jaar geleden mijn eerste contract mocht tekenen en bij Feyenoord 1 mocht aansluiten, kwam er al een droom uit", zo geeft hij aan. "Tegelijkertijd begon het toen pas, dan moet je het nog laten zien. Ik ben daarom minstens even blij, misschien nog wel blijer, met dit nieuwe contract."

Geertruida gaat verder: "Het is voor mij enorm leerzaam om bij de eerste selectie van Feyenoord mee te trainen. Het tempo ligt hoog en ik leer veel van de ervaren spelers om me heen. Ik wil de komende jaren alleen maar belangrijker worden voor de club."

Volgens technisch manager Sjaak Troost is het goed nieuws dat Geertruida langer aan de club verbonden blijft. "En een compliment naar onze trainers op de Academy en op 1908", zegt hij daarover. "Lutsharel is een sterke verdediger met veel potentie. We zijn heel erg blij dat we hem langer hebben weten te binden aan Feyenoord."

Meer op Feyenoord.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

geertruida principeakkoord kuip academy troost varkenoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
In potentie een goede verdediger, valt meestal redelijk sterk in.
Mooi dat hij zijn contract verlengd heeft.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Mooi bericht. Talentvolle speler die het ver gaat schoppen. Voor volgend seizoen is daarmee gelijk de rechtsback positie ingevuld.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.351 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony beek benig bestlander brandon chobyong corona dribbel elia fer feyenoordtransfermarkt filip gemeente gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kkd kokcu kopsterke kuip linssen lulring paspoort ramesoe