Transparent
Inloggen
Sluiten

Raymond van Meenen: 'Met deze accommodatie kan Feyenoord de toekomst in'

17 september 2019 12:11 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Raymond van Meenen: "Met deze accommodatie kan Feyenoord de toekomst in"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft manager Feyenoord Academy Raymond van Meenen aan trots te zijn op het nieuwe complex van de club. "Met deze accommodatie kan Feyenoord de toekomst in", aldus Van Meenen. "Het ontbreekt hier aan niets."

Met het nieuwe complex moet de club in staat zijn om de concurrentie met Ajax, PSV en AZ aan te kunnen gaan. "Dit is een uitdagende omgeving voor spelers. Eén waarin ze onder professionele omstandigheden kunnen studeren, trainen en wedstrijden spelen", zo geeft hij aan. "Tot voor kort hadden we alleen het goede verhaal waarmee we ons konden onderscheiden, nu hebben we ook een complex dat dit verhaal ondersteunt."

Van Meenen gaat verder: "Daarmee hopen we dat jongens voor ons kiezen als ze ook naar een andere topclub kunnen. En dat ze blijven wanneer een buitenlandse club zich voor hen meldt. Behalve als voetballer, ontwikkelen ze zich hier immers ook als mens dankzij onze samenwerking met scholen. Al hebben we niet de illusie dat we ze kunnen houden als ze naar pakweg Manchester City kunnen. Zo'n club biedt, naast prachtige faciliteiten, immers ook geld."


Tags

meenen academy pakweg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Kan jong Feyenoord daar spelen of op 1908.....? Als ze ooit eindelijk in de pyramide gaan beginnen. Laatste berichten zijn volgend jaar 3e divisie (bij de sportclub?). Ajakkes betaalt inmiddels 2 ton aan 16-jarige broekies van oa AZ en Utrecht ik wens ons veel succes :-(.
+1/-0

9 maanden geleden
Laat ze eerst maar eens een fatsoenlijke spits opleiden.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Een spits opleiden die uiteindelijk doorstroomt naar het eerste team is misschien wel het allermoeilijkste wat bestaat. Laat ze er eerst maar voor zorgen dat Feyenoord nooit meer een links- of rechtsback hoeft aan te trekken van buitenaf, en dat er geregeld centrale verdedigers, middenvelders en flankspelers doorkomen.

Een goed, modern jeugdcomplex is een randvoorwaarde. Ze zal net dat beetje extra kunnen bieden waardoor jeugdspelers zich beter op hun gemak voelen, meer mogelijkheden hebben om specifiek te trainen en talenten van buitenaf overtuigen om bij Feyenoord in de opleiding te komen.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.351 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony beek benig bestlander brandon chobyong corona dribbel elia fer feyenoordtransfermarkt filip gemeente gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kkd kokcu kopsterke kuip linssen lulring paspoort ramesoe