Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'Extra blij dat ik vandaag heb kunnen spelen'

15 september 2019 20:18

Jens Toornstra was blij dat hij tegen ADO Den Haag zijn rentree bij Feyenoord mocht maken. De middenvelder ontbrak de afgelopen maanden vanwege een blessure. "Het was een heel ingewikkelde blessure", aldus Toornstra in gesprek met Fox Sports. "Het was een syndesmose blessure, een bandje dat jouw scheen- en kuitbeen bij elkaar houdt. Die was gescheurd. Ik moest rusten en rustig opbouwen. Het was voor mij voor het eerst dat ik zolang aan de kant heb gestaan. Daarom extra blij dat ik vandaag heb kunnen spelen."

De middenvelder kreeg de opmerking dat Feyenoord een heel behoorlijke selectie heeft als iedereen fit is, terwijl er aan het begin van het seizoen veel twijfels waren. "Die waren er niet bij ons", zo gaf hij aan. "Ik ben blij dat iedereen weer fit is. Een lekker brede selectie is altijd goed."




Tags

toornstra ado bandje fox kuitbeen opbouwen scheen syndesmose

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda