Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'Extra blij dat ik vandaag heb kunnen spelen'

15 september 2019 20:18

Jens Toornstra was blij dat hij tegen ADO Den Haag zijn rentree bij Feyenoord mocht maken. De middenvelder ontbrak de afgelopen maanden vanwege een blessure. "Het was een heel ingewikkelde blessure", aldus Toornstra in gesprek met Fox Sports. "Het was een syndesmose blessure, een bandje dat jouw scheen- en kuitbeen bij elkaar houdt. Die was gescheurd. Ik moest rusten en rustig opbouwen. Het was voor mij voor het eerst dat ik zolang aan de kant heb gestaan. Daarom extra blij dat ik vandaag heb kunnen spelen."

De middenvelder kreeg de opmerking dat Feyenoord een heel behoorlijke selectie heeft als iedereen fit is, terwijl er aan het begin van het seizoen veel twijfels waren. "Die waren er niet bij ons", zo gaf hij aan. "Ik ben blij dat iedereen weer fit is. Een lekker brede selectie is altijd goed."


Discussieer mee op de forums


Tags

toornstra ado bandje behoorlijke brede fox gescheurd gestaan kuitbeen opbouwen rusten scheen syndesmose twijfels

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

aankoop acardipane arrow billy botteghin burger coach eer enkel fer feyenoordopnummer figuren gok hanegem heijden inzicht janjanmaat jeugdspeler johnston jong kelly kokcu kristensen loos mss rgen senesi socrates tapia utm