Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'Uiteindelijk is het belangrijkste dat we gewonnen hebben'

15 september 2019 16:58

Jaap Stam gaf in gesprek met Fox Sports aan niet verwacht te hebben dat het duel tegen ADO zo zou eindigen. "Je weet dat in de voetballerij alles kan gebeuren. Dat hebben we zelf ook meegemaakt", aldus Stam. "We hebben er in de rust op gehamerd dat de intensiteit en de manier van voetballen in de eerste helft ook vol moet gaan houden. Je weet dat als je met 3-0 voor staat in de rust het soms wat minder kan gaan. We hebben aangegeven dat als je meer doelpunten kan maken, je dat moet doen. Maar dat moet dan wel in het goede doel. Dat is altijd wel makkelijk."

Stam ging verder: "Uiteindelijk is het belangrijkste dat we gewonnen hebben. We hebben enorm veel kansen gehad in de eerste helft en in het begin van de tweede helft ook wel een paar goede. Als je er dan meer maakt, is het sowieso al gelopen. We mogen het alleen niet zo spannend houden."

De trainer van Feyenoord was zeer te spreken over de eerste helft. "Dat wil je dan ook doorzetten. Uiteindelijk onthouden mensen vaak alleen de tweede helft. Zo gaat dat sowieso in het leven. Het laatste gedeelte onthoud je veel meer dan het eerste", zo gaf hij aan. "Uiteindelijk hebben we drie punten en dat is het belangrijkste. We hebben bij vlagen heel goed gespeeld en veel kansen gekregen. Goede doelpunten gemaakt, maar dat hadden er meer moeten zijn. We hebben ook eigen doelpunten gemaakt, maar dat doen we ook niet expres. We moeten er gekeken over de hele wedstrijd wel meer uit kunnen halen."
Tags

stam ado fox gehamerd intensiteit onthoud onthouden vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.096 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane advocaat bundesliga cambuur celtic conteh deugpolitie diallo fsv gespeelt gras hassel hooligans invulde inziens jansen jopie koevermans kuijt kuyt plafond plastic ramesoe rkc schadelijk slot sparta vakkiek werkelijkheid willykment