Transparent
Inloggen
Sluiten

Leroy Fer: 'Wat wij in de tweede helft hebben laten zien is niet Feyenoord waardig'

15 september 2019 16:36

In gesprek met Fox Sports gaf Leroy Fer aan iet te spreken te zijn over het spel van Feyenoord na rust. "Wat wij in de tweede helft hebben laten zien is ten eerste niet Feyenoord waardig en ten tweede veel te makkelijk hoe wij die doelpunten weggeven", aldus Fer. "In de eerste helft was het redelijk tot goed met de drie doelpunten die we maakten. In de tweede helft waren we veel te slap en dat zag je ook aan de doelpunten die we weggaven."

Fer ging verder: "We kregen in de tweede helft nog twee goede kansen, die moet je ook gewoon maken. Dan voetbal je heel anders. We zullen dit zeker gaan bespreken met z'n allen."




Tags

fer fox iet slap weggaven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda