Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord in gesprek met Renato Tapia over contractverlenging'

12 september 2019 01:14 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Feyenoord in gesprek met Renato Tapia over contractverlenging"; image source: Pro Shots

Feyenoord wil heel snel met Renato Tapia in gesprek over een nieuw contract. Dat weet De Telegraaf te melden. De Peruviaanse middenvelder heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen. Technisch directeur Sjaak Troost liet eerder al weten dat hij niet wil dat Tapia transfervrij de deur uitgaat en hij blijft bij dat standpunt. Hij zal daarom een nieuw contract moeten tekenen of hij wordt door Feyenoord in de winterstop alsnog verkocht.
Tags

tapia renato peruviaanse telegraaf troost

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
En als Tapia in de winterstop weer weigert om te verkassen, dan loopt hij toch echt gratis de deur uit. Dan kan Troost onzin blijven roepen, maar het slaat nergens op.
+2/-0

4 jaar geleden
"Hij zal daarom een nieuw contract moeten tekenen of hij wordt door Feyenoord in de winterstop alsnog verkocht."

Daar heeft de speler zelf ook nog wel iets over te vertellen....
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Genoeg middenvelders en hij is niet beslissend. Leuk maar duur voor erbij, had m dus liever naar Spartak zien gaan en wij een spits bijv Novakovich. Te laag IQ. Mijn eerste keuze is middenveld met Fer, Kokcu en Jens Toornstar! En dan kan Berghuis ook nog als voorhoede Larsson Nico Narsingh goed draait.
+1/-1

4 jaar geleden
Is zonder meer een waardevolle speler voor Feyenoord, ik zou het zeker toejuichen als hij contractverlenging overeenkomt.
+3/-0

4 jaar geleden
Tapia is beter dan 82,9% van de andere verdedigers die Feyenoord heeft. Soms is het een domme jongen die graag blundert , maar hij maakt het team wel sterker. Fijn voor 2 jaar laten bijtekenen en dan in de zomer dumpen voor een paar miljoen.

Weg = weg.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Mee eens, want oké we hebben nu Senesi en Ié maar om te zeggen dat we beregoed in de middenvelders zitten gaat mij te ver. Toornstra is erg vaak geblesseerd, Kelly is een misaanschaf, Ayoub gaat sowieso weg, Fer moet heel blijven. Laat Senesi en Ié maar achter zijn achterwerk spelen, komt goed.
+1/-0

4 jaar geleden
Alsjeblieft niet zeg. We willen alleen verlengen om nog iets te kunnen vangen, maar daar trapt de zaakwaarnemer van deze jongen echt niet in. Geen idee waarom Jaap hem nog gebruikt, het blijft steeds billenknijpen als hij weer eens als de grote vedette op de eigen doellijn probeert te gaan pingelen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik begrijp wel waarom Stam hem in de selectie blijft houden : Kelly verdwijnt straks geruisloos, Ayoub idem, Toornstra is erg vaak geblesseerd en Fer kan ook nog eens een zorgenkindje worden, heeft - ie enkel de jongeling Burger en Kökçü.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik begrijp niet wat Ayoub heeft misdaan. Is volgens mij gewoon een gevoelige jongen die er niet mee kan omgaan als hij niet speelt, maar die voor je door het vuur gaat als hij het echte vertrouwen voelt en dan jarenlang basis kan spelen want die kwaliteiten heeft hij wel vind ik. Fer hadden we nooit aan moeten beginnen, heb ik op dit forum al direct aangegeven; is een logge loper die voortdurend ruzie heeft met de bal, nooit ligt de bal meteen goed, lopen met bal is bij hem veel te risicovol en balveroveren te vaak ten koste van een overtreding. Kelly is lichtgewicht in alle opzichten. Burger heeft veel van dezelfde nadelen als Fer, maar is in elk geval een frisse eigen jongen (niet over eerdere periode van Fer bij ons beginnen graag, wil er niet meer aan denken wat een over het paard getilde galbak hij toen was). Dus middenveld inderdaad zwak bezet, maar alles liever dan Tapia.
+1/-0

4 jaar geleden
Gewoon doen. Prima speler om er bij te hebben. Kent de druk en heeft met Peru gepresteerd, was bij Twente ook de beste speler, een El Ahmadi, die kwam eerst ook niet voor in de plannen van Been maar door Koeman op waarde geschat!
+1/-0

4 jaar geleden
Hoe je het ook draait of keert, Feyenoord al het toch ook van dit soort spelers moeten hebben. Het zijn de waterdragers en grasvreters. Herinner mij van Gastel, van Gobbel, Paauwe, van Wonderen, echt mooie spelers waren het niet, maar wel heel goed bruikbaar.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers eredivisie excelsior geertruida gijs groen jon kraaij mats milambo orban oussama poetin rusland smal socrates timber trump twente ueda westen wieffer willykment