Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord in gesprek met Renato Tapia over contractverlenging'

12 september 2019 01:14 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Feyenoord in gesprek met Renato Tapia over contractverlenging"; image source: Pro Shots

Feyenoord wil heel snel met Renato Tapia in gesprek over een nieuw contract. Dat weet De Telegraaf te melden. De Peruviaanse middenvelder heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen. Technisch directeur Sjaak Troost liet eerder al weten dat hij niet wil dat Tapia transfervrij de deur uitgaat en hij blijft bij dat standpunt. Hij zal daarom een nieuw contract moeten tekenen of hij wordt door Feyenoord in de winterstop alsnog verkocht.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 dagen geleden
En als Tapia in de winterstop weer weigert om te verkassen, dan loopt hij toch echt gratis de deur uit. Dan kan Troost onzin blijven roepen, maar het slaat nergens op.
5 dagen geleden
"Hij zal daarom een nieuw contract moeten tekenen of hij wordt door Feyenoord in de winterstop alsnog verkocht."

Daar heeft de speler zelf ook nog wel iets over te vertellen....
5 dagen geleden (gewijzigd)
Genoeg middenvelders en hij is niet beslissend. Leuk maar duur voor erbij, had m dus liever naar Spartak zien gaan en wij een spits bijv Novakovich. Te laag IQ. Mijn eerste keuze is middenveld met Fer, Kokcu en Jens Toornstar! En dan kan Berghuis ook nog als voorhoede Larsson Nico Narsingh goed draait.
4 dagen geleden
Is zonder meer een waardevolle speler voor Feyenoord, ik zou het zeker toejuichen als hij contractverlenging overeenkomt.
4 dagen geleden
Tapia is beter dan 82,9% van de andere verdedigers die Feyenoord heeft. Soms is het een domme jongen die graag blundert , maar hij maakt het team wel sterker. Fijn voor 2 jaar laten bijtekenen en dan in de zomer dumpen voor een paar miljoen.

Weg = weg.
 
4 dagen geleden
Mee eens, want oké we hebben nu Senesi en Ié maar om te zeggen dat we beregoed in de middenvelders zitten gaat mij te ver. Toornstra is erg vaak geblesseerd, Kelly is een misaanschaf, Ayoub gaat sowieso weg, Fer moet heel blijven. Laat Senesi en Ié maar achter zijn achterwerk spelen, komt goed.
3 dagen geleden
Alsjeblieft niet zeg. We willen alleen verlengen om nog iets te kunnen vangen, maar daar trapt de zaakwaarnemer van deze jongen echt niet in. Geen idee waarom Jaap hem nog gebruikt, het blijft steeds billenknijpen als hij weer eens als de grote vedette op de eigen doellijn probeert te gaan pingelen.
 
3 dagen geleden
Ik begrijp wel waarom Stam hem in de selectie blijft houden : Kelly verdwijnt straks geruisloos, Ayoub idem, Toornstra is erg vaak geblesseerd en Fer kan ook nog eens een zorgenkindje worden, heeft - ie enkel de jongeling Burger en Kökçü.
19 uur geleden
Gewoon doen. Prima speler om er bij te hebben. Kent de druk en heeft met Peru gepresteerd, was bij Twente ook de beste speler, een El Ahmadi, die kwam eerst ook niet voor in de plannen van Been maar door Koeman op waarde geschat!

Laatste nieuws