Transparent
Inloggen
Sluiten

Vak S leeg tijdens Feyenoord - ADO Den Haag

9 september 2019 14:51 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Vak S leeg tijdens Feyenoord - ADO Den Haag; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt Feyenoord dat tijdens de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag aanstaande zondag vak S leeg zal blijven. Dit naar aanleiding van de straf die Feyenoord eerder kreeg vanwege afsteken van vuurwerk in de bekerwedstrijd tegen Ajax in februari van dit jaar. Aanvankelijk gold de straf voor de thuiswedstrijd tegen AZ, maar omdat deze verplaatst is naar het einde van deze maand zal dit nu tegen ADO Den Haag gaan gebeuren.

Meer op Feyenoord.nl


Tags

ado vuurwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Het mot nou toch niet gekker gaan worden zou Jaap Kooiman zeggen.
Jammer. Ik zou zeggen maak een heel groot ludiek spandoek, om op vak S op te kunnen hangen. Had het zo gelaten. Bij deze wedstrijd is gezonde rivaliteit op zijn plaats en wordt nu de nek omgedraaid. De laatste jaren altijd leuk, als ADO Den Haag op bezoek kwam Jammer het is helaas niet anders. Hopelijk wordt er iets van geleerd.
+1/-0

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Inderdaad erg jammer dat het uitgerekend tijdens de wedstrijd is waar sinds een aantal seizoenen de supporters zich juist van hun beste kant laten zien, met de knuffeldrop.

Misschien een oplossing om ook vak S vol te zetten met patientjes uit kinderziekenhuizen; kan het gehele stadion twee vakken met knuffels bekogelen. Zal te vroeg dag zijn om dat nog te organiseren...
+2/-0

 
11 maanden geleden
Inderdaad Middenveldert. Zullen zo vindingrijk zijn bij Feyenoord? Vrees van niet. Het is helaas ook niet gelukt om tijdens de transferperiode een goede spits binnen te vissen. Maar dit geheel ter zijde.
+2/-0

 
11 maanden geleden
ben het helemaal met je eens. Maar eigenlijk is dit te danken aan de supporters die met vuurwerk gooien. Ze weten dat het niet mag, maar gewoon doen. Best wel stoer. NOT
+1/-0

11 maanden geleden
Het slaat helemaal nergens op wat de KNJB doet. Mag je, bij de -voor Feyenoordsupporters- belangrijkste wedstrijd, die er in het seizoen is, niet eens je enthousiasme tonen. Het wordt tijd dat Feyenoord iets gaat doen.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Je mag best je enthousiasme tonen. Je mag alleen geen vuurwerk afsteken. De club heeft ook gesmeekt om dat niet te doen. Maar er zijn altijd elementen die zich daar niets van aantrekken.
+1/-0

11 maanden geleden
Men weet dat er geen vuurwerk afgestoken mag worden.
Waarom dan toch.
Met wat er al aan gedaan is niet helpt, dan maar een keer voelen, doe ik thuis ook .
+1/-0

11 maanden geleden
Het enig juiste is gedaan,dit had ik 2 maanden geleden al voorzien. Eigen schuld , dikke bult. De goeden moeten altijd onder de kwaden lijden , dus zou het erg vreemd zijn als er nu ineens een andere beslissing was genomen. Je moet niet afwijken van vaste stramienen.

Volgende x een hele wedstrijd zonder publiek zou ik voorstellen , dan kijkt Jantje de wedstrijd met papa maar eens op Fox sport. Lekker thuis , gezellig !
+1/-0

11 maanden geleden
Dat het dom is en dat we bestraft worden ook terecht.
Maar wel voor elke club dezelfde regels en straffen .
Ik zat bij de bekerfinale tegen az vlak bij hun zijde .
En in dat strafschop gebied lag niks anders dan vuurwerk en er waren verbranden plekken .
Ik was ook bij fey -020 en zag op het veld niks van vuurwerk .
Maar toch wij wel hun niet .
Wat te denken van psv -ajax en de afgelopen bekerfinale .
De knvb heeft andere regels voor sommige teams
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.344 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat arnesen bacuna bazoer beek berghuis bestlander botteghin donald elia fer feyenoordopnummer fosu geheid hanegem hecke jong karsdorp kongolo leemans linssen mbuyamba mensah narsingh nieuwkoop post rcv senesi sinisterra socrates